... si s-a ales praful de investigatia Alpha TV de la Vama Ploiesti. Iar Misu il stimeaza pe Stanciu!!!

Au trecut 20 de minute din emisiunea Direct la Subiect, in care George Stanciu explica care-i faza cu mutarea Vamii Ploiesti, si scandalul se fasaie. Chiria e cu mult mai mica decat fosta chirie, sediul e cu mult mai mare, parcarea - moartea lui Misu! - e betonata, nu cu pietris, iar comisionarii vamali nu sunt nici obligati sa se mute, nici facturati in avans. Punctul maxim al penibilului - cei de la Alpha TV habar n-au daca a avut loc sau nu o selectie de oferte. Asta desi au sustinut ca nu a avut loc!

Aproape toate intrebarile adresate de realizatorul Marius Nica lui George Stanciu au aratat o documentare bazata pe cifre si informatii false. In acest context, toata incercarea Alpha TV de a acredita ideea ca oferta lui George Stanciu n-a fost suficient de buna, dar a avut suport politic, este de-a dreptul haioasa.

Cum sa aiba Stanciu suport politic de la PDL? Stanciu este membru PSD si ginerele lui Emil Calota, cel mai detestat pesedist la PDL Prahova. Daca de inchiriere se ocupa Vama Ploiesti, si nu Bucurestiul, iar Stanciu nu avea oferta de patru ori mai buna (2,1 euro pe metrul patrat, fata de 8), pesedistul zbura cu tot cu oferta lui, iar vama ori se muta la un pedelist de treaba, ori ramanea unde este. In ce conditii, asta e cu totul alta poveste...

Eu vad, in schimb, altceva. Ginerele lui Emil Calota a suflat de sub nas o afacere unor pedelisti. Alpha TV pupa la PDL ca la sfintele moaste. Alpha TV trage cu tunul in Stanciu. Stanciu are reclama pe Prahova TV, in altPHel si pe PH-online.ro, si nu pe Alpha TV, pe observatorulph.ro sau in Telegraful de Prahova. Trageti voi concluzia.

Sigur, astazi a fost Marius Nica la tv, un tip echilibrat. Las'ca vine el Misu, si da cu noi de pamant.... Eu, de exemplu, sunt vinovat pentru ASTA. Este un semn clar de coruptie ca eu am aflat ca se muta Vama Ploiesti inca de pe vremea cand Misu isi facea lista cu ce sa-i aduca Mos Nicolae. Mars, ma....

Din punctul meu de vedere, acest subiect este inchis. 

 GENIAL - Mihai Nicolae in direct: "Domnule Stanciu, sunteti unul dintre oamenii politici din Ploiesti pe care ii stimez, sunteti unul din tinerii politicieni valorosi, sunteti un bun om de afaceri. Stiu ca sunteti un om de afaceri performant. Din ce stiu eu, sunteti un om de afaceri performant". Delirul de laude a fost oprit sec, de Nica: "Mihai, cred ca acest lucru s-a inteles". 

S-a inteles. :))))))))))))))

© 2023 Bogdan Stoica