Domnu' Cosma, uite-o si pe țața Rița, care o scoate pe Isabela la cerșit!

Domnu' Cosma, ce-ati face daca ati surprinde asa ceva: o saracie de femeie care incearca sa pocneasca cu bastonul un copil inalt cat jumatate de fular? A. Ati interveni; B. Ati incerca sa obtineti o dovada, astfel incat martalogii care reprezinta Protectia Copilului sa faca ceva?

 

Daca raspunsul dvs. este A, sa stiti ca faceti bine. La punctul B nu se intampla nimic, dupa eveniment, daca nu interveniti personal. De-aia am si facut pozele astea: să vi le arăt și să măturați pe jos cu toți angajații de la DGASPC Prahova. Recunosc si ca dacă baba o nimerea, măcar o dată, pe Isabela, pozele ar fi prezentat o bătrânică dormind într+o poziţie nefirească, pe trotuar. 

 

Pentru restul cititorilor: in imagini apare celebra țața Rița, care stă pe Carpenului nr. 10 și care o scoate pe Isabela la cerșit în fiecare zi, indiferent de condițiile meteo. Cât de prost arată hârca, să știți că are o calitate incredibilă: este invizibilă pentru angajații prahoveni din domeniul Protecției Copilului. Azi nu aveam nici timp, nici ce+mi trebuie ca să ofer din nou cretinilor de la Protecţia Copilului imagini complet inedite din Ploieşti. 

 

...................................................................................

PUBLICITATE: VIDEO cu Bianca Drăgușanu lingându-se cu Cosmina Păsărin.

© 2023 Bogdan Stoica