Cum minte Dan Diaconescu. Demonstratie.

Il ascult de trei minute pe Dan Diaconescu, la tv, si imi dau seama cat este de bun, in ceea ce face si cat de prosti ii sunt votantii. Fiti atenti la mesaj:

"Vreau sa reduc la zero taxa de prima inmatriculare, pentru ca astfel, rusii, bulgarii, ucraineenii isi vor inmatricula masinile in Romania. Cu cat vom avea mai multe masini pe sosele, se va vinde mai multa benzina, iar statul care retine trei sferturi din pretul benzinei, ca accize, ar castiga enorm de multi bani. Deci, daca taxa de prima inmatriculare ar fi zero, statul s-ar imbogati".

Suna misto, nu? Asta doar daca esti trepanat cu flexul, de mic. Dan Diaconescu a facut doar un exercitiu de manipulare. Romania a introdus  taxa de prima inmatriculare dupa Ucraina si Bulgaria, si nu si-a inmatriculat nici dracu' masinile la noi. Asta pentru ca acolo taxa este accesibila si procedura foarte putin birocratica. Sa zice, totusi, ca s-a schimbat trendul; daca unii, din alte tari, si-ar inmatricula masinile la noi, ar circula cu ele tot in tarile lor. Implicit, consumul de carburant in Romania ar ramane acelasi. La fel, incasarile din accize. 

Si asa o tine zilnic! Nimeni nu-i urmareste si demonteaza mesajele, ca lui Gigi Becali, desi piticul fara dinti e cu mult mai nociv pentru Romania decat va fi, vreodata, cretinul profund.

Sa nu uit: urez o saracie crunta tuturor votantilor PPDD. Meritati!

© 2023 Bogdan Stoica