STUDIU: Cele cinci feluri de oameni, dupa modul in care ies in oras

Iesitul in oras cu cineva, e o smecherie şi nu prea.

  • 1. La unii oameni, iesitul s-a degradat, şi a devenit o functie fiziologica, la fel ca pârţul sau somnul. La o parte semnificativa dintre ei, cele trei chestii sunt chiar consecutive! Şi, oricât ar părea de bizar, cei cu care ies in oras s-au obişnuit deja cu asta!!!
  • 2. La alţii, iesitul in oras cu cineva e un sport, cu reguli. O regulă ar fi să-ti arati banii si generozitatea doar înainte sa se intample asta. După - doar nimicuri, sau, dacă merge, doar promisiuni. 
  • 3. Exista si unii care nu mai ies in oras cu cineva. Astia s-au acrit. Ii recunosti dupa modul in care injura soferitele neindemanatice din trafic. Dupa viteza cu care se imbata, la petreceri. Dupa modul in care povestesc o realitate aspirationala, nu cea in care traiesc.
  • 4. Altii ar iesi in oras, dar n-au cu cine, sau, mai grav, cu ce. Pe astia ii auzi vorbind de rau oamenii care ies in oras cu cineva. Plus ca dau sfaturi celor care vor sa iasa in oras, pentru prima oara. Sfaturi proaste, evident, ei fiind la apogeul ratarii in domeniu.
  • 5. Cei mai haiosi sunt cei care ies in oras singuri. Sunt cei care interactioneaza cu toata lumea, peste tot, cu acelasi ton exaltat, indiferent daca decorul include un pub sau un cimitir. Pentru ei, este important sa promoveze mesajul ca sunt bine-mersi, asa cum sunt.

Daca textul de mai sus ti se pare usor idiot, nu te inseli. Inlocuieste "iesitul in oras" cu "sex", mai citeste o data, si vezi daca recunosti, in descrieri, pe cineva din anturajul tau.

Apoi, ureaza-i cu simplitate: "MORI!"

© 2023 Bogdan Stoica