Curtea Berarilor Timisoreana (iar!)

De data asta, am fost unul dintre clienti, nu ca data trecuta. Si nu e rau deloc. Un pic de frig, dar cica e normal cand ai o instalatie gigant care scoate fumul din local (de fapt, nu era atat de frig, dar n-am baut alcool). Iar mancarea e un pic buna, daca ai habar ce comanzi. De exemplu, pastele cu parmezan n-au prea avut parmezan. Pastele cu nume cu M erau picante ca pentru mine, desi nu le comandasem eu. Tocana mea vieneza (adica fara sos, inteleg eu), putea fi servita si unui copil caruia ii faci trecerea la "alimentatia diversificata", atat erau de fragezi si de bine facuti si cartofii, si carnea de vita. Ce vreau sa spun este ca daca ne trecea prin cap sa rotim comenzile intre noi, am fi primit fiecare exact ce-a dorit. Plus maioneza, in loc de smantana, si care, pana la urma, a fost aproape la fel de buna.

In schimb, cand vine nota de plata, uiti de micile probleme. 90 de lei pentru patru portii de mancare si sase bauturi reprezinta un cost incredibil de mic pentru centrul Ploiestiului, in conditiile in care am fost intr-un local in care si lingurile sunt noi-noutze, nemaivorbind despre aspectul general, care este de nota 10.

Astept cu nerabdare ca patronii sa nu umple peretii de televizoare date pe meciuri, asa cum gresit le-a sugerat un cretin, joi seara. Fara meciuri si, implicit, fara urlete dezarticulate, Curtea Berarilor Timisoreana o sa fie o berarie si pentru cei ca mine. 

Si sa nu uit: sa se cumpere un clopot, va rog. Cunoscatorii stiu de ce.

© 2023 Bogdan Stoica