Ray Sports

Mi-am luat vesta. De-aia umflata, ca o geaca de iarna fara maneci. M-am luat dupa un amic, care are cam acelasi stil de viata ca mine: 50% din zi la volan, 50% in interioare bine incalzite. Ideea a fost foarte buna, o vesta de-asta e ca o geaca pe care n-o simti, sau ca un pulover peste care nu trebuie sa porti nimic, daca nu e ger cu minus, pentru ca - secretul anului! - nu ne e frig la brate aproape niciodata.

Vesta de la Ray Sports n-a fost o idee la fel de buna. De doua sute de lei, cat a costat, am primit o chestie careia i-a cedat un buzunar in nici o saptamana. L-am cusut personal, in military style (pentru hipsteri - am facut armata) si acum e in stare foarte buna. Nu si celalalt buzunar, pe care estimez ca o sa-l (re)cos saptamana viitoare.

Azi, facand curat in portbagaj, am dat si de rucsacul Nike cumparat de la Ray Sports. Cam paliu si ala in cusaturi, tinand cont ca in el stau, de un an, doar niste slapi si un prosop. 

Sincer, nu cred ca Nike face rucsaci care se descos rapid. Nici ca o vesta de 200 de lei (nu stiu marca, dar are un D intersectat cu un C pe eticheta) se vinde cu optiunea "Vrei sa-ti redescoperi latura feminina? Coase-i chiar tu buzunarele!".  Pe de alta parte, nu sunt expert, n-am pastrat bonurile fiscale, si nici n-am chef sa fac pe OPC-ul cu astia.

N-o sa va spun ca la Ray Sports sunt fake-uri. Nici sa nu va cumparati nimic de acolo, niciodata. Eu insa cred ca ... si  o n-o sa imi mai ... nimic.  

© 2023 Bogdan Stoica