King's Pub Ploiesti

King's Pub este fostul restaurant Mon Cher, din spatele Poștei Centrale, o locatie care n-a reusit, in ultimii 10 ani, sa se ridice la nivelul subsolului de alta data. Sub casa in care se afla restaurantul a fost pe vremuri unul dintre cele mai cool baruri ale orasului: PUSI. Asta nu inseamna ca proprietarul casei nu castiga acum mai mulți bani decât i-ar fi putut aduce vreodată barul. Cu fiecare chirias care vine, investeste si pleaca, cladirea arata tot mai bine. 

Acum, de exemplu, arata foarte bine. Trei saloane, in fiecare incapand intre 10 si 30 de persoane, renovate in culori diferite. La design, o contributie si-a adus Liviu, care a facut ..... La meniu, a muncit Catalin, bucatarul de la ... De atmosfera nu s-a ocupat nimeni, sambata seara, cand a fost inaugurat King's. Ceea ce nu inseamna ca n-a fost foarte misto, prietenii celor doi patroni umpland localul pana la refuz.

N-am avut timp de detalii. Dar am gustat un Recaș de exceptie, care promite să fie vinul casei. Bine, am gustat și un vin din underground-ul politicilor viticole europene: o căpșunică limpede și parfumată exaaact atât cât trebuie. 

Scaunele comode, mesele ok, toaleta arată perfect, și, mi se spune în cască, bucătăria a fost complet reutilată. E de mers.

© 2023 Bogdan Stoica