Julie Mayaya - vede cineva o vedeta, aici?

Stefan Stan, castigatorul Vocea Romaniei de anul trecut, cere 2.500 de euro pe o cantare, la care vine cu band propriu, dar accepta si 1.500. Stefan e in cadere. N-a reusit sa se impuna, sa faca heavy rotation pe statiile fm. Si el e norocosul beneficiar al unui public feminin numeros, care va ramane loial atata timp cat baiatul asta va arata bine. 

Castigatorul de ieri de la Vocea Romaniei, Julie Mayaya, canta, in prezent, intr-o orchestra obscura, la restaurantul Yesterday din Bucuresti, unde revelionul 2013 costa 350 de lei. Probabil ca va castiga mai mult, iarna asta. Poate si la vara, daca se misca repede. Dar, cel mai probabil, Julie, care nici nu arata ca un fotomodel, nici nu canta comercial, nu va ajunge niciodata la sumele tarifate de Stefan Stan. Asta daca n-o reinventeaza Pro-ul, sau daca nu se aboneaza la canapeaua lui Capatos.

Cel mai probabil, dupa ce isi ia o casa si o masina, ca mai multe nu poti de 100.000 de euro, in Bucuresti, Julie o sa ramana la nivelul de ieri. Adica, de Yesterday. Ironic, nu?

 

© 2023 Bogdan Stoica