Băi ăştia de la Dolce, cum dracu' aţi decis voi să renunţaţi la Pro TV, Faceboook-ul televiziunilor

Abia am terminat de ras de cretinul de la Digi care a decis ca merita sa scoata programele Discovery din grila de programe, ca un alt prost, cu mult mai mare, s-a angajat sa distruga Dolce si a decis scoaterea Pro TV, Sport.ro si Acasa TV din grila firmei de cablu a Romtelecom. Dumnezeule, e vreun concurs cu un premiu urias, pentru management necompetitiv, si nu stiu eu?!

Pro TV este, de 15 ani, cea mai buna televiziune din Romania. Pentru unii, este chiar singura televiziune din Romania, asa cum Facebook este singurul site de pe internet, pentru altii. Sa renunti la Pro TV mizand pe faptul ca majoritatea abonatilor au contracte ce nu pot fi reziliate imediat, si ca, in timp, negocierile se pot solutiona favorabil, este o prostie atat de mare, incat n-am cuvinte s-o descriu.

Imagineaza-ti o sotie care nu se mai epileaza vreo sase luni, pentru ca tu nu vrei sa-i mananci tocana. Imaginati-va un copil care refuza sa mai scrie ceva in teze, un semestru, pentru ca nu i-ati luat iPhone 5. Imagineaza-ti un barbat care-i spune sefului tot ce-i trece prin cap, timp de o săptămână. Dupa ce trece perioada de santaj, crezi ca lucrurile vor reveni la normal?

Ce vreau sa spun este ca, si daca Dolce revine asupra deciziei si va redifuza programele Pro dupa o perioada, in mintea clientilor deja s-a intiparit imaginea unei companii care n-are scrupule si care face orice ca sa-i fie bine, punand interesul actionarilor mai sus decat interesul clientilor. Este o perceptie care, de obicei, ramane definitiva, si care are, tot de obicei, efecte devastatoare asupra companiei.

Efectele vor fi devastatoare si asupra brandurilor inrudite. Stiti reclama aia cu "ClickShop, magazinul online recomandat de Romtelecom"? Care Romtelecom? Care are Dolce, si care ne lasa fara Pro TV? Pai ala e magnet de incredere?! 

Dolce? Uitati acest brand. Punem pariu ca vedem rebranduire, intr-un an, la firma de cablu a Romtelecom?

© 2023 Bogdan Stoica