The Hobbit sucks.

Regulamentar, vad cu M aproape toate filmele pentru copii. Acum le vad si mai bine, pentru ca s-a deschis cinema-ul de la mall, care, incredibil!, e incalzit si iarna, nu ca frigiderul de la Cinema Premiera. 

Asa ca am mers sa vedem hobitul. Si am plecat in 45 de minute. Asa a vrut M. Eu vroiam sa plec dupa primele 5. 

Mentionez ca M este este un copil normal, in varsta de 10 ani. Citeste seria Jurnalul unui/unei, e fascinata de istoria antica, iubeste animalele si urmareste cateva seriale tv, pe Minimax. A vazut cateva filme din seria Harry Potter, fara sa doreasca sa le revada. Iar la The Hobbit, s-a plictisit maxim. Sunt foarte mandru de ea, din cauza asta.

Eu, la randul meu, sunt traumatizat de numarul mare de adulti care s-au dus sa vada filmul. Pe bune?! Asta e film pentru un tip normal? 

Am citit, miercuri, in Academia Catavencu, ca filmul se termina fara ca eroii sa ajunga in regatul pu8ii, am uitat cum ii spune. Pe buneeeee? Adica v-ati dus la un film care va spune, subtil, "papagalule, ti-am luat niste bani, azi, doar ca ne asiguram ca-ti mai luam alti bani, de alte doua ori, pana vezi toata trilogia. Pentru ca presupunem ca vrei, totusi, sa vezi si actiunea filmului, nu doar o masa colectiva de 20 de minute si alte momente vesele si triste, cate ti-am pregatit azi...".

Pe bune, daca The Hobbit e un serial, ar trebui sa fie gratis, pe vplay....

© 2023 Bogdan Stoica