Metro Ploiesti sucks.

Ca principiu, trebuie sa fii tampit sa te mai iei dupa vreo eticheta, in Metro Ploiesti. In cazul de fata, ai senzatia ca poti cumpara un cos de gunoi mare cu 22 de lei. Ei bine, nu. Pretul este valabil pentru acele cosuri de gunoi care incap in geanta unui hipster. Cosul din imagine costa 80 de lei.

Ca sa afli pretul corect al unui produs, in Metro, trebuie sa verifici codul numeric. Pe eticheta, deasupra codului de bare, scrie ceva de genul 89342578. Cauta eticheta unde, in dreapta jos, sub pret, scrie codul asta. Apoi, daca tot esti un tampit sinistru care se incapataneaza sa cumpere avizat ceva din Metro, ia si catalogul la mana, unde produsul, de multe ori, e prezentat ca fiind "la promotie", promotie neevidentiata la raft.

Sa zicem ca te apuca civismul, si chemi un angajat Metro si-i spui ca nu e corecta etichetarea. "O fi cazut cea buna. Ia uite, e chiar langa, in dreptul altui produs", ti se raspunde, amabil.  

Nu, frate. Nu va cred. Adica NU VA CRED. Tot magazinul Metro Ploiesti e asa. Etichetele nu se misca singure. Nici aia de la Selgros nu cred ca trimit un om zilnic sa brambureasca preturile concurentului lor direct. E mana voastra. Vreun bou din conducere, care tine mortis sa faca un target de vanzari de neatins, si care a decis ca poate fi mai profitabil sa incerce asa ceva, mai ales ca opt din zece clienti nu-si verifica facturile. 

E o prostie. Si ma bucur ca ajung atat de rar la voi. Ma bucur si cand vad parcarea aia tot mai goala. E semn ca lumea a mirosit ca e ceva in neregula la voi. Putred, cum ar zice filozoful bulgar Connect-R.

Mai multe din această categorie: « London House - Cât, mă?? Nabucco snacks »
© 2023 Bogdan Stoica