Kitchen Shop Ploiesti rules.

As putea sa scriu ca ce-am facut eu este un test jurnalistic, menit sa arate daca magazinele iti primesc produsele inapoi si-ti returneaza banii. Neah..... De fapt, sunt un dobitoc patentat in materie de gatit-bucatarit-culinarit, care are un pic de noroc, cand trebuie.

Ziua X. Trebuia sa cumpar ceva, cuiva. Care - fatalitate! - adora sa gateasca. Ocazie cu care va spun eu: s-a intors lumea cu curu'n sus. Acum 5 ani, daca-i cumparai unei femei o tigaie, de ziua ei, ti-o spargea in cap. Acum, e cadoul perfect, pentru ca - nu-i asa? - adora sa gateasca.

Eu cu gatitul - ca baietii. Stiu sa fac noua feluri de oua ochiuri. Adica un ou-ochi, doua oua-ochiuri, trei oua-ochiuri... Mai mult de noua nu incap in tigaie. Am si o reteta, pe aici pe undeva. De fapt, am chiar doua...

Revin la Kitchen Shop. Magazin in mall. Plin de niste chestii pe care nu stiu nici sa le numesc, dar sa le folosesc. Ma duc, zilele trecute, sa cumpar cadoul. Le fut pe fetele alea la cap de le zapacesc: "Aia ce e? Dar aia ce e? Si ala cat costa? Cat?! De ce?! Si aia e de-aia? Aaa, nu? Deci, o iau pe aia si pe aia...."

Si iau, frate, niste truse auto de facut prajituri. Doua bucati. Una avea niste tavi-minune si o carte de retete, alta avea niste sosete de-alea cu gaura de plastic, cu care pui crema pe tort, o lingura cu termometru, si alta carte de retete. De pe cutie zambea o femeie pe care, sustin angajatele Kitchen Shop, eu o urmaresc cu entuziasm in fiecare seara pe Euphoria TV. Sa mor daca am canalul ala pe televizor....

Ei bine, cand a venit ziua X, si am dat, regulamentar, trusele, n-a fost vine. Adica, N-A FOST BINE. Tavitele le avea, pensula e un cacat, termometrul ala nu e mare smecherie, iar retetele LE STIE, nu e venita cu pluta in bucatarie, da????

Ma ofer, politicos, sa returnez cadoul, si sa iau altceva. Ocazie cu care am citit, vreo ora, pe forumuri, cum se lupta magazinele sa nu dea banii inapoi. 

Si, pentru ca am oroare de discutii in magazine, sun la Kitchen Shop Ploiesti. "Sar'na, sunt eu, imbecilul de mai devreme, as vrea sa returnez nisteproduse". "Sa vedem daca va descurcati cu fetele maine, sa va dea alte produse". "Nu vreau alte produse, vreau banii". "Nu cred ca se poate". 

Mda.... Ca pe forumuri...

Asa ca gasesc headquarter-ul Kitchen Shop in Romania si le scriu un mail: "Am luat cutare, as vrea banii inapoi, va scriu pentru ca nu am timp de discutii penibile in magazin, vin maine, multumesc.". Pe jumatate, eram convins ca o sa plec de acolo cu alte tampenii, nu cu banii.

Dar se intampla si minuni. M-a sunat un tip, de la Kitchen Shop, sa-mi spuna ca ei sunt o firma serioasa, si ca pot sa ma duc sa returnez produsele si sa-mi iau banii. 

Practic, asta vroiam sa va spun: ca aia de la Kitchen Shop sunt o firma serioasa si-ti returneaza banii pe produsele cumparate, daca le returnezi cum le-ai luat, in 24 de ore

Bravo lor. Ma mai duc! 

© 2023 Bogdan Stoica