Anabelle Beauty Salon

Cei care citesc des lucrurile pe care le scriu aici, stiu, probabil, ca eu impart barbatii in trei categorii: normali, gay si carearputeafigay. In a treia categorie eu ii includ, cu voiosie, pe cei care poarta blugi mulati desi sunt grasi ca porcii, pe cei care poarta camasi roz, pe cei care se penseaza, se dau cu creme pe corp, plang la filme de dragoste si se duc la doctor si in situatii in care nu le-a cazut un picior. Adaugati-i si pe aia care poarta simultan mai mult de 7 (sapte) articole de imbracaminte, pe cei care au strampi sau izmene pe sub pantaloni, pe cei care poarta mai mult de doua bijuterii/accesorii si pe cei care beau cu paiul. 

Acestea fiind spuse, va dati seama cum m-am simtit cand un amic m-a invitat sa vad "o lucrare". Mai precis, un fel de spa. M-am dus, ca eram curios. Stiam ca amenajarea s-a facut intr-o casa splendida, din zestrea de o suta de ani a Ploiestiului. 

Casa n-a patit nimic, arata si mai bine dupa amenajare, lucru rar. Iar spa-ul este ... cum sa zic? Ca-n filme. E mega misto si amenajarea: femeile la parter, barbatii la etaj, mai ales ca etajul e mai frumos decat parterul. Anabelle Beauty este numele spa-ului. Da, stiu, si numele pare gay, dar daca va explic ca este inspirat de numele unei fetite, inalta cat o carte mai mare, veti intelege, asa cum am inteles si eu, de ce asa ii va ramane numele, in veacul vecilor.

Cred ca m-as duce la Anabelle, la etaj, saptamanal, daca as fi genul carearputeafigay. E cu masaj, tuns, ras, spalat, sauna, etc. Numai ca eu, din toata oferta salonului, folosesc doar scaunul de frizer. O data pe luna, iarna, ca nu port fes, si ceva mai des, in sezonul cald. Iar de tuns, ma tund si la obor, cel mai bou frizer poate sa execute un "cu unu pe parti si la ceafa, cu patru sus". Partea dedicata femeilor cica e si mai misto utilata, dar eu nu ma pricep sa explic ce-i acolo.

Anabelle Beauty e pe Facebook. Mergeti, ca e misto.

 

Pentru cei care se simt cu musca pe caciula si cu masculinitatea amenintata de ce-am scris: hoooo, e doar parerea mea. Si, daca vreti sa stiti ceva, pe voi astia care va epilati cu ceara, inghinal, chiar va invidiez pentru curaj. Va tineti si coaiele cu o mana cand va da doamna cu ceara, sau o lasati doar pe ea?

 

Mai multe din această categorie: « A murit un strut, la Zoo Bucov L'Incanto »
© 2023 Bogdan Stoica