Culisele intalnirii dintre tampitul de Badescu si oficialii Vodafone

Am fost azi la primar, sa vad daca e atat de tampit incat sa propuna ploiestenilor un boicot la adresa Vodafone, daca astia inchid call-centerul. Si ii spun tampit pentru ca Vodafone inchide SIGUR call-centerul, dar n-a anuntat asta, inca, din doua motive:

- nici un tanar cu calitati reale de comunicator nu se va indrepta spre Vodafone Call-center Ploiesti care reprezinta, de azi incolo, doar un job cu perioada determinata. Cam ca o taraba de mici cu autorizatie doar vara.

- angajatii actuali ai Vodafone, unii dintre ei foarte buni, vor pleca spre alte firme cand le vine lor mai bine, nu cand are Vodafone inlocuitori pregatiti pentru ei.

Si imi place la nebunie ce-am aflat: da, Badescu este atat de tampit! Le-a spus vizitatorilor ca daca lasa orasul fara 500 de locuri de munca, pune afise prin oras cu mesajul "Sunt Iulian Badescu, primarul Ploiestiului, si nu mai folosesc serviciile Vodafone. Voi faceti ce vreti".

Chiar daca o astfel de campanie nu redeschide call-centerul, nu e o veste buna pentru Vodafone. Astia, stiti cum e: o data pe saptamana muta, repara sau instaleaza o antena. Fara suportul autoritatilor, mori cu sculele in duba si cu semnalul tot mai prost, dupa care te parasesc si clientii....

Evident, mesajul lui Badescu nu le-a picat bine deloc celor doi vizitatori: Mihai Tarniceanu, Director Regulatory Affairs, si Florina Tanase, Senior Director - Regulatory, Legal & Corporate Affairs. Care au plecat cam negri la fata.

Cat de tampit e Badescu? E perfect de tampit! Imi place la nebunie. Se baga intr-un razboi deja pierdut, dar o face luand partea cetatenilor lui, si contra unei corporatii care l-ar putea spagui din plin. E ca un rocker beat, care provoaca la bataie 10 manelisti cu ceafa lata. Imi place! Abia astept sa-l ajut cu grafica, printarea si lipirea afiselor.

Tragem linie si obtinem o criza de imagine si de logistica de toata frumusetea pentru Vodafone. Daaaaa! E Craciunul!!!!

 

Mai multe din această categorie: « Culorile de la spalatorie A venit primavara! »
© 2023 Bogdan Stoica