Pe cine deranjez?

Site-urile de ştiri, in forma lor actuală, vor fi desuete, în curând. Nu ştiu cum vor arăta în etapa viitoare. Ştiu sigur doar că şi agenda editorială, şi abordările, şi grafica, vor fi complet diferite, aşa cum sunt deja, diferite, sursele de informatii. De-aia nu ma mai ocup de stiri.

Am simtit cam acelasi lucru si in legatura cu emisiunea Atitudine, pe care o faceam la tv cu Dragos Patraru. Da, aveam cel mai mare public adunat vreodata in Prahova, dar nu aveam si un feed-back la fel de generos. Eram ca intr-un joc, unde, ajunsi la nivelul 21, nu stiam cum sa accedem spre nivelul urmator.  Asa ca am decis sa nu ma mai ocup nici de televiziune.

Momentan, fac niste experimente. Pe barba mea, pe banii mei. Nu sunt al cuiva, care urmareste ceva, cu care sa faca pe cineva. Sunt eu si cu mine, ca in 2008, cand i-am invatat pe copchilasii care acum nu-si pot parcurge viata decat impiedicandu-se de mine, ce e online-ul.

Imi crapa capul si tot nu pricep de ce, nefiind in nici un joc de putere sau de presa, continui sa suscit interesul unora. Am ajuns sa cred ca deranjez tocmai pentru ca nu intru in nici o armata de-asta invizibila, si nu particip la acest razboi rece de impartire a puterii si a banilor puterii? Ca altfel nu pricep de ce unii prieteni imi arata curul zicand: "Ce-ai, ma? N-am ninic cu tine, asa ma dezbrac eu, nici nu stiam ca esti in spatele meu"

Ce mai e de zis? Stiu lucruri ingrozitoare - da, o mai zic o data, nu e o lipsa de cunoastere a termenilor - ingrozitoare - despre oamenii astia. Nu vreau sa ma simt obligat sa le scriu sau sa le arat, ca mi-e lene si mi-e bine asa.

Multumesc.

Comentezi? Fa-o aici: www.facebook.com/bogdanstoica.ro

© 2023 Bogdan Stoica