Cum face un meci cu Steaua o gaura in buzunarele noastre

N-am nimic cu echipa. Oricum nu știu mai mult de trei jucători. Alta era ideea. 

România are un PIB anual de 130 de miliarde de euro. Asta inseamna 357 de milioane de euro pe zi, sau, ca să ajung mai repede la concluzie, 14 milioane de euro pe oră. Atât producem. S-ar putea să vi se pară mult, deși nu este. Apple produce de vreo șase ori mai mult. 

Revin la cifrele românești. A produs meciul de ieri, cu Steaua, un PIB de 20 de milioane de euro? Sincer, nu cred. Vreo patru milioane de români și-au cumpărat, în medie, câte două beri și ceva de ronțăit. Mai ia și Gigi niște bani, de la organizatorii meciului. A făcut și Pro-ul niște bani, cu audiența înregistrată. Nu se adună 20 de milioane, asta e sigur. Vreo 12, maxim.

Adăugați cât timp o s-o frece, azi, la muncă, jumătate din populația masculină a României. O oră, minim: fie ca să-și revină după berile de aseară, fie ca să povestească "faza aia tare", fie ca sa citeasca ce s-a scris pe net despre meci. Se mai pierd vreo 10 milioane de euro, minim.

Tragem linie si observam ca Steaua a pierdut calificarea, iar Romania a pierdut vreo 18 milioane de euro. 

Asa că mai dă-o'n spanac mea pe Steaua. Reveniți-vă. Luni va trebui să munciți o oră în plus, fără să deveniți mai performanți.

Comentezi? Fa-o aici: www.facebook.com/bogdanstoica.ro

© 2023 Bogdan Stoica