Azi aș fi vomat din cauza lui Năstase și-a lui Ciutacu. Noroc cu Sorina Matei.

Năstase a scris pe blog. Este primul său post de când a ieșit de la pârnaie. Il mai țineți minte cum spunea că vrea să fie lângă familie, și că politica e pe planul doi? Ei bine, omul a scris azi 72 de litere despre familie și 7.200 de litere despre Băsescu. Bine că nu e iprocrit....

Strânsă în esofag de scârbă, fierea mi-a luat-o incet, incet, spre gât, când l-am citit pe Ciutacu. Ăsta a avut un loc de muncă perfect, dacă e să-l citești, dar crede că a sosit timpul să se gandească și la el. WTF? Păi ori ți-a fost foarte bine, ori nu? Sau a vrut să-i pupe în cur, în același timp, și pe Voiculescu, și pe Sebi Ghiță, deși ăștia sunt inamici declarați?

Noroc cu Sorina Matei. Realizatoarea de la RTV și-a exprimat deschis părerea despre transferul lui Ciutacu. "părerile mele despre individul Ciutacu nu s-au schimbat şi nu se vor schimba niciodată. Au fost exprimate deschis pe acest blog şi mi le susţin în continuare". 

Sper sa nu se supere Sorina daca imi exprim parerea ca ea are ceva mai multe coaie decat Nastase si Ciutacu la un loc. Ar trebui sa se inteleaga ca o apreciez pentru faptul ca nu-si schimba opiniile. 

© 2023 Bogdan Stoica