Ce se ascunde sub accidentul din Muntenegru? Tot ce vrei!

Experienta, competenta, inspiratia, pana mea, habar n-am, dar ori de cate ori toata natiunea se uita fix intr-un anumit punct, e bine, nu numai ca jurnalist, sa te uiti in directia opusa. 

Asa am descoperit, dupa trei zile de stiri nonstop cu si despre accidentul din Muntenegru, ca in perioada asta s-au facut/intamplat/aranjat urmatoarele chestii:

  1. - Garda Financiara a fuzionat cu Vama si cu Fiscul. Asa ca daca ai o afacere cu produse petroliere, de exemplu, nu mai e nevoie sa dai cu geanta de euro in trei locuri. Unul, tati, si discuta el cu colegii.
  2. - in Programul Cornul si Laptele au intrat laptele batut, kefirul si sana. Laptele, cel mai sanatos si pur produs lactat, s-a dus, lasand loc combinatiilor cu aditivi, amidon, arome si alte cacaturi, pe care orice parinte responsabil le evita.
  3. - Centrala de la Cernavoda s-a stricat, desi in mai tocmai i se facuse revizia generala. Daca sare aia in aer, Cernobalul va fi o amintire amuzanta...
  4. - DNA va avea competente doar pe infractiuni cu prejudiciu mai mare de un milion de euro. Cu alte cuvinte, se vor putea fura, prin combinatii, sume de 900.000 de euro, fara probleme. Si foarte rar se sare de un milion prejudiciu, pe un singur contract. La o spaga medie de 30%, atentie mare, in perioada urmatoare. la contractele publice de sub 3,8 milioane euro.
  5. - In Prahova, in ultimile patru luni, s-au descoperit 17 cazuri de pedofilie. In tot anul trecut au fost sub 10, daca nu ma insel.

Salut, cu aceasta ocazie, televiziunile de (ne)stiri, pentru prestatia incredibil de muntenegreana din ultimile zile. Partea buna: am inteles ce de s-a insistat atata cu Ziua de Doliu National.

© 2023 Bogdan Stoica