Cum am dedus ca la TSD Prahova nu mai sunt trepanati.

Am fost la alegerile TSD Prahova. Nu mai fusesem de mult la asa ceva, si chiar mi-era dor. N-am prins tot evenimentul, dar n-am regretat cele 90 de minute consumate acolo, pentru ca:

  1. - Am inteles cum de a fost ales senator Sturzu, ala de la infecta trupa Hai-Chiu. Vazandu-l doar in videoclipuri si emisiuni de cacat, mie mi se parea un terminat sinistru. Ei bine, nu e. Experienta concertelor il face sa comunice foarte bine cu tinerii. 
  2. - L-am vazut pe Cosma-senior captivand pustani pe care trebuia sa-i plictiseasca, folosind un discurs in care a amestecat corect patria cu facebook-ul si pe Lady Gaga cu Mihai Viteazul. Daca as fi fost, azi, lider TSD Prahova, mi-as fi luat notite.
  3. - L-am vazut pe Alexandru Nanu nereusind sa-si ascunda plictiseala, la pachet cu un set de grimase de senzatie. Va arat doar una! :))
  4. - Am mai vazut o tipa, habar n-am cine e, purtand cu mandrie o rochie scurta, cu dantela. Probabil nu i-a spus nimeni ca o sa stea pe un scaun, pe scena, si ca ori de cate ori schimba picioarele, ofta sala. Inca ma intreb daca exista vreo scoala unde inveti sa te imbraci complet nepotrivit cu evenimentul la care mergi...
  5. - In sala, ca tot veni vorba, a mai fost o tipa care atragea atentia, intr-un fel de pijama argintie. N-am vazut in viata mea asa ceva, de unde deduc ca minunatia e cumparata ori de la Balif, ori e de la Paris!
  6. - Nu mi-au iesit decat jumatate dintre poze, pentru ca scena a fost iluminata in rosu, ca in seria Twilight. Pe urma, luminile rosii s-au stins, lasand sa lumineze scena unele de un albastru neon. Mult mai bine: participantii acum aratau a cadavre, nu a vampiri.
  7. - Am vazut pe scena, o droaie de sefi din mediul rural, si am inteles de ce a mancat TDL bataie in alegeri: pai, la portocalii erau numai oraseni sclifositi.
  8. - Am dat doua ture prin sala si ce mi-a placut cel mai mult este ca n-am mai vazut moacele de trepanati cu care ma obisnuisera mai toate organizatiile de tineret ale partidelor din Prahova. In ultimile 12 luni, i-am vazut si pe tinerii democrati, si pe junii liberali. Acum am vazut si tesedistii... Concluzie logica: tinerii trepanati sunt acum la PPDD.

 

Alte concluzii:

- daca as fi sef la TSD Prahova, as introduce un regulament de comportament politic.

- daca as fi sef la TDL Prahova, m-as caca pe mine de frica. 

- daca as fi sef la TNL Prahova, as spiona TSD Prahova, sa vad cum fac tot ce fac.

- daca as fi seful organizatiei de tineret de la orice alt partid din Prahova, m-as uita daca e vreo tipa buna de pula, si mi-as face-o secretara. Orice altceva ar fi inutil.

Mai multe din această categorie: « Larisa in the sun »
© 2023 Bogdan Stoica