wedding day wedding day © bogdan stoica

Să mai zică cineva că Băsescu nu e monarhist...

Să mai zică cineva că Băsescu nu e monarhist. Ați văzut cum a percutat președintele cănd monarhul tiganilor a invățat că 200 de kile de șuncă pe cord nu fac bine? Cum a sunat el să trimită ambasada un translator, că rudele lui Cioabă stau prost și cu limbajul prin semne.... Cum l-a rugat Băse pe cel mai bun chirurg român să dea o fugă, colea, la turci, să vadă dacă mai pâlpâie viața în muntele ăla de osânză șatenă... Eu cred că dacă n-are vreo intâlnire când s-o intoarce Cioabă în România, Băsescu poate aranja și de un covor roșu, cu ciucurași de aur, pe Otopeni.

 

Las cinismul la o parte și mă întreb de ce n-a sunat președintele pentru fiecare român care se chinuiește pe cate un pat de spital, încercând să scape cu viață. De unde are Basescu tupeul să sune pentru unul care e rege doar cu numele și are o singură calitate: e fi-su' lu' ta-su, care a fost primul rege al tiganilor. Nu mai zic al cui rege este: al celor care nu platesc taxe la stat si afiseaza averi pe care n-ar trebui sa le detina. 

De fapt, mă intreb la mișto. Știu exact de ce face asta Băsescu: pentru voturile țiganilor, la următoarele alegeri. S-a scapat si bulibasa Ferdinand, un fel de vicerege, cred: "Nu va uita romii niciodata ce-a facut pentru regele nostru".

Bineinteles ca si asta e un analfabet!

© 2023 Bogdan Stoica