Băi Ponta, dacă vrem să facem sex cu o minoră, ne laşi?

Bai Ponta, te-am vazut la tv: "Noi facem doar ce ne cere 90% din populatia Romaniei". Te refereai la consumul de alcool la volan, si de limita de alcoolemie de 0,2%, care sa nu ne mai aduca o amenda. Ai avut un discurs foarte bun, pentru unul care debiteaza asemenea tampenii.

E inutil sa-ti explic, bai Ponta, ca ceea ce spui si faci, cu noul cod rutier, este foarte grav. Nu numai ca permiti consumul de alcool la volan, dar il si incurajezi. Si faci asta aparandu-te cu cel mai prost argument posibil: "90 din populatie vrea asta". Asa, si?!

Bai Ponta, ia citeste:

1. 90% din populatia masculina ar face sex minore de 15 ani, pentru ca unele "au niste ţâţe şi niste craci cum nu vezi nici la fotomodele"

2. Cel putin 90% din populatie n-ar mai plati impozite niciodata. Eu personal cred ca vorbim de un procent de 100%.

3. 90% dintre elevii fumatori vor sa fumeze chiar in timpul orelor. E vorba doar de niste scrumiere, ce mare lucru....

4. 90% din fetele de 12-16 ani vor sa se mute de-acasa cu iubitul intalnit ieri.

5. 90% din populatie ar baga in puscarie, de maine, toti politicienii. Inclusiv pe tine, bai Ponta.

Stii ce incerc sa-ti explic, bai Ponta? Ca daca o majoritate vrea ceva, nu e obligatoriu ca acea dorinta sa fie buna pentru comunitate. Ne alegem liderii tocmai pentru a ne ajuta sa nu gresim, cand ne dorim ceva. Tu, de exemplu, esti acolo sa ne faci mai buni, nu mai rai. 

Hai să nu fim tâmpiţi. Dacă ne dai voie să bem o bere la volan, o să bem şase. Deja bem trei, ştiind că n-avem voie nici una...

Pana una alta, daca stii vreun stomatolog bun, sa-i achiti facturile acestei tipe, te rog. Tocmai a ramas fara dinti, din cauza ta

© 2023 Bogdan Stoica