Băi Salam, daca erai roman, infundai puscaria de mult, manelist drogat ce esti!

Înainte de toate, ca să stabilim nişte limite: urăsc manelele şi maneliştii. Am băgat o dată furculiţa în acordeonul unui manelist, care mă futea la cap cu muzica lui de căcat. Altă dată, am dat dedicaţii să tacă lăutarii până când aproape că am stricat nunta la care fusesem invitat. M-am certat cu prieteni buni, din cauza manelelor. Am in lista de blocati pe FB vreo 2.500 de insi, din care cel putin jumatate sunt manelisti. Va consider deopotriva, muzicieni si ascultatori, niste greseli ale societatii.

In ceea ce te priveste pe tine, bai Salam, te consider cel mai prost si trist dintre toti manelistii. Minune macar are o inaltime care te face sa zambesti. Vijelie ala are un nas si o mustata de frizer care-l fac inofensiv. Guta e atat de prost incat pur si simplu ma distreaza. Mai e unul Copilul Pulii de Aur, sau asa ceva, la care-mi place sa ma uit cand vorbeste: la fiecare diftong, se incrunta, pentru ca-l doare limba romana!

Stiam si despre consumul tau de droguri. Tot Ploiestiul stie. Te-ai prafuit in cel putin zece ocazii, pe aici. Am vazut, pe un telefon, un film cu unul care arata leit cu tine, razand ca un cretin cu bulgarasul de prafuri in mana, la o nunta din Italia. Si nu cred ca te-ai lasat de tras pe nas, asa cum spui, de doua zile. Daca te lasai, faceai un test antidrog, si-l aratai procurorilor, sa scapi de puscarie. In plus, nu te mai mutai de-acasa, de frica perchezitiilor. Ce ti-e frica sa-ti gaseasca, bai Salam, in casa, daca te-ai lasat de droguri? Nu vezi cat de cretin e comportamentul tau?

Cat despre "discriminarea" si "abuzul" care ti se intampla, nu pot sa spun decat VREAU SI EU.

  1. Vreau sa incasez milioane de euro fara sa platesc un leu la stat.
  2. Vreau sa conduc masini furate, beat, si cand ma opreste politia, sa le cant ceva si sa scap.
  3. Vreau sa consum substante interzise cand fac sex cu minore.
  4. Vreau sa sparg sute de mii de euro in cazinouri fara sa ma intrebe cineva de unde am banii.
  5. Vreau sa fiu prieten cu toti nenorocitii din Romania, d-aia care omoara oameni si-mi dau mie ce-au furat de la ei.
  6. Vreau sa ma sune zece generali din politie si din servicii, si sa se roage de mine ca milogii, cand au un botez sau o nunta.
  7. Vreau sa ma pupe in cur Maruta si toti decerebratii tv, fix cand vrea pana mea.
  8. Vreau sa am spatiu de emisie, la tv, in prime-time, cand am o problema cu legea, fara sa se aloce acelasi spatiu celor care vor sa ma puna la punct.
  9. Vreau sa fiu lasat liber, dupa ce recunosc o infractiune grava.
  10. Vreau sa fiu lasat sa-mi cresc copiii, desi sunt un consumator de droguri cunoscut. 

Ce incerc sa-ti explic, bai Salam, este ca asupra ta nu s-a savarsit nici un abuz, si ca nu esti discriminat decat pozitiv. Sa zici sarut mana ca esti tigan. Daca erai roman, infundai puscaria de mult, manelist drogat ce esti! Ce roman are sansa de a face abuz de orice, de a umbla cu toti interlopii, de a arunca cu banii, fara sa-l ia Fiscul, Politia, sau Parchetul la investigatii?! Asta daca nu-l jefuiesc prietenii tai inainte, bai Salam!

--------------------------------------------------------

NOTA - Presa manipuleaza subiectul Salam in aceste zile, pentru a face transferul de simpatie de la Salam catre produsele media, in fata fanilor manelistilor. Uite cel putin doua lucruri care nu se spun:

Cei de la Protectia Copilului au facut o ancheta sociala la domiciliul lui Florin Salam pentru ca i-a trimis politia. Asa e procedura, cand se stabileste ca un parinte este consumator de droguri. Legea 272/2004 privind protecţia şi promovarea drepturilor copiilor spune ca "dacă un părinte e dependent de droguri, atunci se poate desemna un alt reprezentant legal pentru copii". Nu a fost nici un moment vorba de preluara copiilor, si doar de evaluarea lor. Din fericire, de cei doi copii ai lui Salam se ocupa mama drogatului, o femeie cu capul pe umeri.

Salam trebuia sa fie retinut si sa dea declaratii despre modul in care isi procura drogurile, plus ca trebuia sa faca un set de analize antidrog, folosite ca probe la dosar. Acest lucru nu s-a intamplat. Legea pedepseşte deţinerea şi consumul de droguri de mare risc cu închisoare de 2 la 5 ani. In acest moment, anchetatorii il favorizeaza pe Florin Salam, nu-l abuzeaza sau discrimineaza.

-----------------------------------------------------------

- sharing this is greatly appreciated -

© 2023 Bogdan Stoica