Bai Antonia, de ce dracu nu plangi tu acasa la tine?!

Draga Antonia! Inainte de a-ti scrie, vreau sa precizez, pentru fanii si nefanii tai, ca te consider un exces inutil al muzicii romanesti. Canti cam cum canta inca patru milioane cinci sute saptezeci si doua de mii cinci sute treizeci si sase de femei din Romania. Adica, moderat de bine. Stiu de existenta ta mai mult de la fiica mea, cu care am venit si la un concert de-al tau, in care ai facut playback. A fost de rahat, dar M aplauda, asa ca n-am vrut sa-i stric bucuria. Mi-am butonat telefonul si te-am ignorat.

Azi, insa, m-am trezit cu o postare de-a ta, pe wall. Scuze, n-am vrut, dar avem 17 prieteni comuni. Si mi s-a parut penibil ce-ai postat:

"Daca plang nu inseamna ca sunt slaba! Sunt om ca si voi toti...am ajuns la un anumit punct in care am cedat si am spus: "Nu mai pot!" Sunt lucruri ce ma depasesc. Singurele lucruri ce ma tin pe linia de plutire sunt fiica mea Maya, fanii mei si munca mea!! Nu va lasati inselati de aparente! Va pup si va iubesc".

Si, la textul asta plin de lacrimi, ai pus si o poza cu tine, plangand. Sa nu cumva sa fi ratat careva emisiunea de doi lei in care ai plans!

Da' plangi, bai Antonia, acasa la tine! Ce te retine sa te duci in siguranta caminului tau, singura, si sa plangi in perna ca toata lumea, iar apoi sa te doara-n cot ca zic unii ca esti curva? Ce conteaza oamenii astia, oricum in minoritate fata de numerosii tai fani? Daca Maya te iubeste, o sa te iubeasca orice ar spune lumea despre tine. De ce trebuie sa-ti prezinti toate starile psihice, pe Facebook? Pentru cine o faci? Mai exact: cu cine dialoghezi tu pe Facebook?!

Si vezi ca ai facut o greseala, bai Antonia, in enuntul tau lacrimogen: ordinea. Ai pus-o pe Maya prima in topul prioritatilor tale, ceea e corect si salutar, apoi fanii, si apoi munca. Ia pune munca inaintea fanilor, lasa-l dracului de playback daca tintesti spre colegele din Vest, canta ceva bun, si sa vezi ce multi o sa fie fanii. Atat de multi, incat aia care te denigreaza n-o sa se mai vada. 

Ca un gand bun, in final, sa nu zici ca am ceva cu tine: Capul sus! Stim tot despre tine. Pe bune, daca vrei sa ne sochezi, fa un pictorial cu o helanca pe gat, jeansi si fes...

Comentezi?

© 2023 Bogdan Stoica