Doamna Grapini, punem pariu pe un iPad ca sunteti agramata?

Stimata doamna,

Am ras, cot la cot cu milioane de romani, de tampeniile scrise de dumneavoastra pe Facebook. Nu de azi, de ieri: scrieti mult si prost de cateva luni. Cratima si virgula par sa fie ecuatii in toata regula pentru dvs., iar contul de Facebook - caietul unui repetent.

Azi, am ras din nou de dumneavoastra, cum v-ati dat cu un ciocan de imagine direct in dinti. Nu exista asa ceva, credeti-ma! Ce ati crede despre mine daca mi-as asuma urmatoarea declaratie: "stiu romana la perfectie, dar pe Facebook scriu ca un idiot pentru asa vreau eu"

Cel mai mult mi-a placut afirmatia:  "Am să vă fac probă cu iPad-ul că dacă pui „s-a”, sare şi îţi pune cu liniuţă la un text unde nu trebuia să fie scris despărţit".

Stimata doamna, deasupra acestui text se vede o poza cu un ecran de iPad, dupa ce s-a apasat butonul Settings. Refaceti, va rog, setarile iPad-ului dvs, asa cum se vede, si postati pe Facebook urmatorul enunt, corect din punct de vedere gramatical. Adica, sa-i puneti ce stiti: virgule, cratime, semnul mirarii, semnul ca va e somn....

"suntministrusinumivoicerescuzecafacromaniaderascupostarilemelenicidacamizicepontasofac"

Sunt sigur ca n-o s-o faceti. Si stiti de ce? Pentru ca habar n-aveti de romana scrisa, si asta e ultima scuza dupa care va mai puteti ascunde. 

De-aia, pun pariu pe un iPad ca sunteti agramata.  Il tineti?

Mai multe din această categorie: « nud nud »
© 2023 Bogdan Stoica