mihaela radulescu mihaela radulescu © bogdan stoica

Cum sa se cace femeile - metoda de 20 de secunde a Mihaelei Radulescu

Dimineata de-aia nasoala, cand iti dai seama ca ai adormit pe canapea, cu gatul stramb, pe o perna nedestinata somnului, invelit cu un rahat de paturica. Iti scoti telecomanda de sub coaste, deschizi televizorul fara nici un chef si nasolia continua: Mihaela Radulescu indeamna femeile sa se cace mai usor, band un iaurt Danone in fiecare zi. Halal "buna dimineata"! Unui barbat, acel spot ii transmite imaginea Mihaelei Radulescu stand o jumatate de ora in baie si iesind de-acolo nervoasa si mirosind ciudat. 

Poate, insa, ca unei femei spotul ii spune ce trebuie sa spuna. Din perspectiva asta, a fost o miscare de geniu a celor de la Danone. Sigur ca te caci mai usor si daca bei Campina, Muller, Covalact. Dar cand o vezi pe Raduleasca la tv atat de fericita, tinzi sa crezi ca daca bei Danone, o sa fii la fel de dorita ca ea. Pentru ca la asta se reduce totul. Mihaela Radulescu este considerata o bunaciune de cinci din zece barbati (nu si de mine) si de opt din zece femei. N-o place nimeni pentru ca e vreo femeie de afaceri de succes, sau vreo desteapta. Traieste cum traieste de pe urma unui maritis, nu ca urmare a succeselor ei. 

Si tot asta este punctul ei slab. De pe pozitia asta, ar trebui sa promoveze doar chestii ce tin de misterul femininNu sa spuna truisme, menite sa creasca vanzarile unui anumit brand de iaurt. Pentru ca doar despre asta e vorba, nu de un sfat. Orice iaurt te scapa de constipatie.

In plus, mi se pare o greseala tactica, pentru iaurtaria Danone, sa difuzeze astfel de reclame la ore la care demograficele arata ca sunt mai multi barbati, decat femei, la televizor. Noi ne trezim foarte dimineata, nu ele. Si nici un barbat nu vrea sa stie daca femeia care-i place se caca usor sau greu. Daca, pentru a face un number two,  tipa bea un iaurt seara sau isi destupa fundul cu coada periutei de dinti. Pana mea, eu unul nu vreau sa stiu nici DACA femeile se caca vreodata! Si inca mai sper ca alea frumoase n-o fac...

Ce-o sa urmeze, Mihaela? O sa ne inveti cum se scot punctele negre? Ce sa bei cand ai un ciclu abundent? Cum sa zambesti dupa ce ai vomat? Ce sa spui cand nu vrei sa spui ca ai o boala venerica? Cum sa renunti la orice rusine si sa vinzi orice commercial-bullshit, ca sa te mai vada si pe tine cineva la tv?

...........

comentezi? uite unde: www.facebook.com/bogdanstoica.ro

© 2023 Bogdan Stoica