Esti profesor de sport, nu de stadion, dobitocule

Credeam ca e foarte misto sa locuiesti langa o scoala. Aproape toata ziua, o data la fiecare 50 de minute, auzeam zeci de franturi de conversatii. Toate - inofensive. Asa credeam pana azi..

Voce de elev - "Alecule, **tu-ti mortii ma-tii, da mingea aia, in p**a mea!"

Voce de profesor - "Hai, ma Alecule, dă, mă, pase, că nu eşti singur pe teren!".

Deci, un elev de maxim clasa a opta poate să faca sex cu morţii mamei unui coleg, de faţă cu proful de sport? Păi proful de sport o şi cunoaşte, cu siguranţă, pe femeia aia....

Să fie un tâmpit profesorul de sport pe care l-am auzit eu? Asa sunt toti profesorii de sport? Cand s-a dat voie elevilor sa vorbeasca asa de faţă cu profesorii? Stiu, fac miscare, joaca fotbal, sunt competitivi, dar de-aia e la scoala, nu in parcare, ca sa invete sportul, nu comportamentul de stadion.

Nu-s dement. Ştiu că toţi copii ştiu să înjure de la vârste fragede. Si eu stiam. Dar n-aveam voie s-o fac. Nici acasa, nici la scoala, nici la magazin, nici in vizita. Doar pe maidanul unde jucam fotbal. Si pe fondul acestei constrangeri, am invatat sa ma port in public.

Nu zic ca asta micu', care incerca sa-si convinga colegul sa-i dea mingea oferindu-i la schimb o partida de sex cu bunicii morti, nu stie sa se poarte. Adica, nu sunt sigur. Dar asa cred. Si cred ca de vina e si profesorul ala de sport. Pe care sper sa-l intalnesc ca sa-i spun:

Esti profesor de sport, nu de stadion, dobitocule.

Comentezi? Fa-o aici: www.facebook.com/bogdanstoica.ro

© 2023 Bogdan Stoica