Mi-am gasit cosmeticele preferate. Da mai departe, sa afle toti cat sunt de bune.

Sunt in culmea fericirii. Mi-am gasit cosmeticele mele preferate, la promotie. Habar n-am cat costa fiecare, dar cu siguranta au un pret bun, daca le-am cumparat eu. 

Fa NutriSkin este peeeerfect in aceasta primavara! Este irresistibly soft si face ca pielea mea uscata sa se simta minunat. Asa am citit pe ambalaj. Bai, voi stiati ca formula de inalta performanta combina deo-protectia lu' peste prajit cu un complex unic de sapte nutriente?! Ignorantilor! E spray-ul anului, ba!

Cat priveste laptele nutritiv vitaminizant Doina - n-am cuvinte... Sunt socat ca e si nutritiv, si vitaminizant. Cel mai mult imi place la el gustul bogat in vitaminele A si F, desi nu prea pricep cum o sa-mi protejeze pielea, daca-l beau. De ce-l beau? Pai altceva n-am ce sa fac cu el....

Sunt atat de bucuros ca pielea mea va fi catifelata la maxim, incat am lipit aceste produse pe masina. Si vreau sa merg asa, cu ele, la primele inundatii, sa vada toata lumea ce cosmetice de calitate folosesc eu! Ce, numai tiganii sa se dea mari cu gentile lor false?!

Nu sunt deloc ingrijorat ca poza de mai sus ar putea fi interpretata gresit, de oameni rau-voitori. In fond, ce legatura poate sa fie intre premierul Victor Ponta si brandurile Fa, Doina?!

© 2019 Bogdan Stoica