Ministrul Oprea are un fetiș cu pitici, altfel nu-mi explic...

... de ce mama dracului tot reduce criteriul de înălţime pentru admitere la școala de poliție. Nu râdeți, că nu e de râs. În 1990, criteriul era 1.80m la bărbați și 1.70 la femei. Acum un an, criteriul a fost redus de la 1,75m la barbati - la 1.70m, iar la fete - de la 1.70m la 1,65m.

Si ghici ce ordin a dat ministrul Vlad Oprea, fix când ne uitam la Eurovision? De reducere a înălțimii minime la bărbați de la 1,70m la 1,65m iar pentru fete, de la 1,65 la 1,60m.

Cum ar veni, să fie mulți polițiști mici. Da' de ce? Cand iei o decizie ca asta, nu trebuie s-o explici? Sa vii cu niste cifre, care atesta ce resurse umane incredibile se pierd, din cauza baremului? 

Am văzut câțiva polițiști pe-afară. Să mor dacă era vreunul sub 1.85. Și de fiecare dată, deși nu făcusem nimic, aveam așa, un sentiment de jenă. Să nu cumva să fac ceva nepotrivit și să se dea un d-ăla la mine. 

Eu vreau politist, frate, nu imitatie de politist. Vreau sa fie inalt, sa fie bine facut, sa poarte o uniforma care sa-mi placa si mie. Nu mic, gras, cu chipiul ala jenant si bleu din cap pana in picioare ca un baietel de doi ani. 

Dupa logica homosexualilor, Politia n-ar trebui sa respinga barbatii cu inaltimea sub 1.75m, ci sa faca brigazi de mignioni, scriam acum un an. Nu credeam ca o sa se duca dracului, așa repede, argumentul meu....

... 

Niste jurnalişti d-ăia valoroşi, de-o zguduie pe surse toată ziua, se apucă să scotocească puţin pe subiectul ăsta? Nu de alta, dar e Romania, şi parcă vezi că totul e din cauza vreunei muiste de excepţie, dar bondoacă la maxim...

© 2019 Bogdan Stoica