Draga Victor, draga Crin, ma doare-n cot daca USL traieste sau nu

Deci, eu nu mai pot cu astia doi, si cu useleul lor! Parca ma uit la un rocker si un mos, discutand daca exista Dumnezeu. Pe mine ma doare-n cot daca USL traieste sau nu, asa cum nu-mi pasa daca zeul la care ma inchin eu are si alti fani, in afara de mine.

Daca USL traieste, traieste degeaba, pentru ca modelul de guvernare promis la facerea USL n-a fost respectat. In plus, lumea n-a votat USL pentru ca era un produs bun, ci pentru a scapa de produsul anterior, numit Emil, Boc si Asociatii.

Daca USL nu mai traieste, e perfect ca a trait atat de putin. Acum putem face disectia si vedea de ce a murit inca un pic Romania: de inima sau de ficat?

Pentru ca la asta se reduce totul, draga Crin si draga Victor. In perioada in care ati guvernat impreuna, Romania a saracit. Grav. N-am decat o cunostinta care e pe plus, fata de 2012, si asta pentru ca a inventat un business complet nou. In rest, toate cunostintele mele au strans cureaua. 

USL traieste, USL nu traieste... Pe cine intereseaza? Ati facut din USL o Elodie, pe care ne-o tot bagati pe gat, ca sa nu se vada cat sunteti de dezinteresati, de fapt, de noi.

Mai usor cu reprosurile intre voi, da? Ia concentrati-va pe niste solutii....

Nu accept comentarii pe blog. Comenteaza aici: www.facebook.com/bogdanstoica.ro

Mai multe din această categorie: « snooker, baby! Las Fierbinti de Ploiesti »
© 2023 Bogdan Stoica