Domnu Gadea, ne mai tocati mult la cap cu dobitocul ala de Zglobiu?

Va rog frumos. Va rog eu frumos de tot, domnu Gadea. Dati-i drumul din brate lui Zglobiu. Nu merita toate eforturile alea. N-a facut nimic onorabil. Nu-l place nimeni. Nici macar el nu se place.

Pe fond, Zglobiu este doar un dobitoc care a vrut sa atraga atentia asupra lui. Plus ca e o gaina de barbat. Un las. Numai lasii scuipa. Barbatii dau cu palma, cu pumnul....  Daca avea sange-n instalatie, din pozitia in care era, Zglobiu putea sa-i traga lejer un cap in gura lui Basescu, si sa-i sparga pifometrul. Sigur, iesea si mai nasol decat este, dar macar ne arata tuturor ca are o opinie ferma in ceea ce-l priveste pe Basescu. Si ca e dispus sa si-o asume. Asa, a atacat la limita dintre ultraj si agresiune, cat sa para nevinovat pentru unii. 

Cat despre toti astia care agresati oficialitati - va asigur ca nu sunteti cu nimic mai buni decat aia care isi bat copiii. Fizicul ala in care loviti nu v-a facut nimic. De ce n-aveti curaj sa va loviti seful la serviciu? Sau politistul care v-a oprit sa va amendeze? Dincolo de eticheta de presedinte al Romaniei, Zglobiu a scuipat doar un batranel betiv, care, in ziua atacului, se misca ca ochiul-boului, bolnav fiind de pneumonie.

Pe bune, vi se pare ca e ok sa lovim asa ceva, domnu' Gadea? 

© 2019 Bogdan Stoica