fotografii Ploiesti noaptea fotografii Ploiesti noaptea © bogdan stoica

De ce intarzie Ponta cu ordonanta privind migratia primarilor

E intrebare grava, frate! Freamata primarii din toata tara, pentru ca si o chestie de-asta se face cu cap, nu asa. Adica, nu migrezi cand vrei tu!

  • Daca migrezi din prima zi, esti primit cu urale.
  • Daca migrezi pe la jumatatea termenului, esti felicitat ca ai dovedit ca esti rezonabil.
  • Daca esti atat de bou sa migrezi spre finalul perioadei legale, o sa fii primit cu "nu mai esti asa smecher, a?!".

Deci, de ce nu migreaza inca alesii? Si de ce n-a dat inca ordonanta?

Pentru ca principalul vehicul vizat in aceasta operatiune - partidul lui Tariceanu - nu e gata. Adica, e gata, dar juridic, PLR mai are de parcurs niste etape pana sa fie inscris in Registrul Partidelor. PLR a depus actele la Tribunalul Bucuresti pe 14 august. Tribunalul examinează cererea de înregistrare în sedinţă publică, verifica listele de semnaturi, da o decizie, se asteapta cinci zile poate face cineva apel, apelul se examineaza în 15 zile de la înregistrare... Dureaza, frate! 

Cum ar fi sa dea Ponta ordonanta si sa nu aiba primarii PNL si PDL unde sa migreze?! Va spun eu cum: romaneste suta la suta. :)))

Stiu, e haios sa citesti prostiile mele, cand atatia analisti seriosi mananca cacat la tv explicand cum se teme Ponta de ambasada SUA, cum s-a certat Dragnea cu Ponta, cum i-a amenintat Basescu si a zis Udrea ca nu's ce va face cu motiunea.... Sigur, lucrurile o sa devina mai clare dupa 10 septembrie, cand va fi gata ori PLR, ori partidul de rezerva. Sau nu stiati ca mai e un partid pe teava, gata sa fuzioneze cu PLR?! :))

Dupa lectura acestui text, stiu ce-o sa spuna:

  • - basistii: - Frate, ce bou e Ponta, a facut ordonanta dar n-are cum s-o dea, papagal prost si chinez ce e, huo!!!!!
  • - pesedistii - Frate, e genial Ponta, s-a pregatit din timp si cum e gata PLR, cum le-o dam la temelie la basisti, huo!!!!
  • fanii lui Fuego: - Cand apare al 74-lea album?!
© 2023 Bogdan Stoica