M's cat M's cat © bogdan stoica

Publicitarii de la Vodafone: ori prea destepti, ori prea cretini pentru mine

Frate, ma tot uit la reclama aia cu Supernet de la Vodafone si nu pricep. Ce-a vrut sa comunice compania? Ce-a vrut sa faca agentia? Despre ce este spotul, daca Supernet este doar un standard*?

Pentru ca singurul lucru pe care l-am inteles din spotul cu arhitectii care se tem sa deschida un atachment de la un email este ca in reteaua Vodafone poti pierde un atachment. Lucru pe care eu nu l-am patit niciodata la Orange.

Precaut, ca poate-s prost de bubui, si nu pricep, mi-am intrebat azi toti prietenii: ti s-a intamplat sa nu poti sa deschizi un atachment pe telefon? Si toti au raspuns nu. Ori nu ajunge emailul, de mare ce e, ori ajunge si deschizi si atachment-ul, fara probleme. 

De-aia, prima oara cand o sa ma intalnesc cu vreun smecher din Vodafone, o sa-l intreb: Deci, la Vodafone, se intampla sa nu primesti si fisierul atasat la un email? Naspa. Si, nu va suparati, de ce va laudati cu asta? 

Bine, nu ca n-as stii raspunsul. Vodafone a ramas, cu reclamele, in epoca lui Ghita-ciobanul... 

...............................
* Supernet inseamna patru concepte noi: UltraSpeed™, care înseamnă viteză dublă în 3G (până la 43,2 Mbps) şi viteze de până la 300 Mbps pentru utilizatorii de 4G, printr-o arhitectură exclusivă Vodafone; XStream™ care asigură o experienţă de streaming video fără întreruperi şi fără timpi de aşteptare, funcţionând prin intermediul unui algoritm exclusiv Vodafone de optimizare, precum şi prin reţeaua All-IP a Vodafone; MaxProtect™, care asigură protecţie completă anti-phishing, anti-malware şi antivirus, însă la nivel de reţea, pentru toţi utilizatorii, fără a fi nevoie de a instala vreo aplicaţie pe telefon; SecurityPro 2.0™, care permite companiilor să personalizeze utilizarea smartphone-urilor în cadrul companiei, în reţeaua Vodafone, certificată pentru Managementul de Continuitate a Afacerii.
© 2023 Bogdan Stoica