Pest Repeller Pest Repeller www.uglyhedgehog.com

Cum îţi poate distruge viaţa teleshopping-ul. Studiu de caz: PESTRIPELĂR

Am vazut un nene, pe strada cu o cutie de "Pest Repeller", aparatul ala anti-soareci, vandut la teleshopping si brusc, mi-am adus aminte de grija cu care se vorbeste in programul ala tv despre soareci: "aparatul nu ii omoara, dar ii deranjeaza si vor parasi locuinta dumneavoastra". Paranteza - Frate, e foarte nasol daca au aparut ONG-uri gata sa protesteze ca eu vreau sa scap de soareci omorandu-i, sunt niste daunatori, nu verisorii lui Jerry din desenele animate - Inchid Paranteza.

Revin. Deci il vad pe nene, cu aparatul in sacosa. Si atunci mi-a picat fisa!

Am soareci. Imi cumpar un Pest Repeller. Soarecii se simt deranjati si pleaca. Daca pleaca de la mine, se duc la un vecin, nu? Iar dupa ce scap de soareci, se pricopseste omul cu ei. O sa ne intalnim la lift, si o sa-mi spuna, iar eu o sa ma ofer sa-i vand "pestripelărul", pentru ca na!, am scapat de soareci, nu imi mai trebuie. Omul il ia, il porneste, iar soarecii deranjati vor veni inapoi la mine!!!

Asa ca ce sa zic? Cand iti vezi vecinii pe strada, uita-te atent ce au in sacose. Eventual, fa-le si un control corporal. Pentru ca daca-si cumpara Pest Repeller, ai belit-o, o sa te umpli de soareci....

Iar daca esti un mizerabil, care nu duce gunoiul si traieste in jeg, acum stii ce sa spui cand vei fi acuzat ca ai soareci: "n-aveam, dar si-au luat bulangiul de la 3 si zdreanta de la 1 cate un Pest Repeller si acum s-au mutat toti soarecii din bloc la mine..."

Si o ultima dilema: cum ii deranjeaza pe soareci Pest Repeller-ul? Asa cum ma deranjeaza pe mine manelele? Sau fasolea?

------------- comentarii? cate vrei, pe www.facebook.com/bogdan.a.k.a.fido ------------

© 2023 Bogdan Stoica