cats - ploiesti cats - ploiesti © bogdan stoica

Atac jenant al Daily Mail la adresa Romaniei. Pana unde merge manipularea!!!

Citind analiza lui Comanescu despre Dragos Patraru, mi s-a facut dor sa ma joc si eu de-a treaba asta. Si-am gasit un subiect perfect: mamading.

Vuieste presa din UK ca o tanara a facut blowjob la 24 de barbati, in doua minute, în schimbul unui cocktail numit holiday. Tipa, cu cetatenie britanica, este scuzata de Daily Mail, care scrie că tânăra a făcut acest maraton fara sa stie in ce consta premiul. O fi crezut ca primeste o vacanta? 

Deja vad trei probleme in abordarea jurnalistica a Daily Mail:

1. Conform Daily Mail, tipa este doar un consumator pacalit! Altfel se punea problema dacă premiul era o vacanta, nu? Adica, a fost ok sa o suga tuturor, dar sa merite, frate! Nu ne batem joc de biata competitoare, care, cel mai probabil, se pregateste de ani de zile, a cheltuit bani pe sparring-partners, pe cantonamente... Deci sa vina OPC si sa dea cu organizatorul de pamant. Asa ceva nu se mai poate!

2. Pe de alta parte, vreau sa atrag atentia asupra calitatii precare a concursului. Ca amator de blowjob, stiu si eu ca nu poti juca 24 de partide in doua minute. La o medie de cinci secunde / participant, cel mai probabil e ca tanara s-a asezat pe un taburet d-ala mic, de pescuit, iar tipii au trecut pe rand pe langa ea si si-au inmuiat jucaria in gura ei cum dai cu ardeiul prin solnita, la o ciorba buna. Pai ala nu e blowjob, frate! E degustare. E sampling. E un beta.

3. In al treilea rand, performanta sportivei britanice e jalnica. Concursuri autentice de blowjob au loc de 25 de ani in Romania. Aici sunt zeci de mii de oameni care au fost muiti de politicieni ani in sir, nu asa, cateva secunde. Ia intrebati un medic, sau un profesor, care sunt recordurile lor personale. Plus ca avem blowjob la televizor in fiecare seara...

Rog, asadar, Daily Mail sa revina asupra informatiilor difuzate. Ca nu suntem asa de prosti, da? N-am ajuns de ocara Europei! Sa se scrie urgent ca noi suntem cei mai buni la blowjob, ca altfel ne suparam!

Daca esti fata, ajungi in vreun bar din Spania, bei vreo trei shot-uri si esti invitata sa participi la un concurs de "mamading", abtine-te. Joaca mamading doar in Romania, asa cum au facut-o si parintii si bunicii tai. Si povesteste-mi despre cel mai lung blowjob pe care l-ai facut cuiva! Sa ne laudam singuri, daca altii ne ignora realizarile!

© 2023 Bogdan Stoica