savex savex

deci nu cred si de-aia nu cumpar Savex

Am crescut cu mama si o sora. In curte erau si o matusa si o bunica, iar vecinele veneau zilnic pe la noi. In liceu, mergeam frecvent la colegi care aveau mame, surori, matusi. N-am stat deoparte de femei nici dupa liceu. 

Cand mama spala rufe, cumpara Dero sau Perlan. In ultimii 10 ani, de cumparatul detergentilor m-am ocupat eu, pentru ca sacii aia au 5-10 kilograme.  Femeile cu care am mai trait/locuit foloseau Dero, Ariel sau Persil; niciodata Savex, pentru ca nici o femeie nu se zgarceste la detergent, cu exceptia celor care chiar n-are bani destui. Un detergent prost sau mediocru inseamna haine cu aspect de doi lei, adica ceva inacceptabil pentru orice femeie normala la cap.

De-ai nu cred in spotul Savex. Nu cred ca trei femei dichisite si bine imbracate sunt potrivite pentru spoturile Savex, un detergent low-cost. Si ca in loc sa se accentueze aceasta caracteristica a produsului, ni se spune ca e un detergent bun al dracu'. 

Nu cred nici ca trei femei adulte se aduna dupa criteriul: "doua sunt idioate si n-au vazut Savex in supermarketuri", iar a treia nu doar ca l-a vazut, sau ca-l foloseste, ci ca adopta o atitudine atat de disperata sa-si convinga prietenele idioate sa foloseasca si ele Savex. e inflacarata de zici ca e de la "Martorii lui Savex", nu o amica, acolo....

Nu mai zic de moaca tipei. Eu plec cand vad o femeie facand o asemenea grimasa catre mine, pentru ca sigur nu urmeaza ceva bun pentru mine. Daca scena asta era intr-un film mut, eu as fi presupus ca tipa in rochie bleu spune "diseara ii pun asta in ciorba".

Asta e ultima figura feminina, pe care o vad pana se termina spotul la detergentul ieftin? Pe bune!?

© 2023 Bogdan Stoica