vodafone vodafone

Privirea. Uitati-va la privire! Dumnezeule, ce privire....

E bine. Oricand conteaza. Allah Vodafone e mare! Pana si bebelusul tine mana la ureche, gata sa foloseasca un smartphone! 

De-aia e spotul meu preferat. Pentru ca eu detest Vodafone nu ma mir deloc cand vad un spot prost sau cu intriga trasa de par. 

Toata povestea mergea daca era vorba de o nastere programata, ziua, nu noaptea. "Sa veniti vineri, la 10 dimineata, cu niste schimburi. Facem formele de internare, provocam contractiile, la 14.00 nastem. Hai, curaj, ca sunteti bine". 

O nastere care se anunta noaptea, din senin, nu se petrece asa. Toata lumea urla. Se merge tare cu masina, nu asa, chillin' ca intr-un videoclip. Mama mamei e disperata,  pune un milion de intrebari, nu se uita pe geam zambind. Iar viitoarea mamica are o moaca de parca s-ar caca pe ea, nu sta asa, zen, butonandu-si amuzata telefonul...

Iar moaca copilului este ... cum sa zic? ... epica! N-am vazut privire mai resemnata nici la un caine batut. Copilul ala pare ca-si spune: "Doamneeee, cu ce ti-am gresit de-am nimerit la abonati Vodafone??? O sa se certe ca chiorii, toata viata, ca-s facturile prea mari, netul prea lent si ca au dat prea mult pe petardele alea de telefoane. Ce viata de cacat o sa am, sa-mi bag picioarele...."

tu? vodafonist, telekomist sau orangist? 

publicitate

© 2023 Bogdan Stoica