Cum a ajuns Predoiu la scorul ăla mizerabil

"Vindem case de lux, la un milion de euro, cu finisaje superioare, cu foiță de aur pe pereți și cu sisteme de climatizare autonome", zicea omul zâmbitor si imbracat impecabil. "Dacă aveți întrebări, sau dacă doriți să dați un avans, sunt aici..." 

Dintre cele 800 de mașini de cusut nu se auzea nici un murmur. Toate croitorele îl priveau fix. Leafa lor - 1.500 lei, net, lunar, plus bonuri și transport. De unde dracu' să scoată vreuna din ele un milion de euro, pentru o casă? Tăceau, politicoase, doar pentru că omul fusese invitat de șefu'...

Scena de mai sus n-a avut loc. Mi-am imaginat-o eu, de fiecare dată când l-am văzut pe Cătălin Predoiu invitat la Antena 3. A fost o mișcare de geniu a lui Gâdea, un băiat pe care în general nu-l suspectez de inteligență. I-a dat lui Predoiu senzația expunerii la un public și de fapt i-a consumat timpul, ce putea fi alocat unor demografice mai relevante.

Vă dați seama cum s-a uitat publicul Antena 3 la Predoiu?! Pe bune, acolo te duci să te promovezi, ca liberal?! La oamenii ăia de peste 60 de ani, care ar fi votat și cu un scaun, dacă scaunul era candidatul PSD la Primăria Capitalei?

Doamne, cât am râs..... :))))))

cum ar zice Gâdea: publicitate

 

 

© 2023 Bogdan Stoica