"cumpără și nu mai transpira! cumpără și nu mai transpira! cumpără și nu mai transpira!"

"Transpiblock este un blocker profesional pentru transpirație care acționează împotriva transpirației", zice doamna aia din spotul tv. Ce să spun.... Ce mod elegant de a spune "agenția și clientul speră că produsul va fi cumpărat de românii suficient de oligofreni încât să fie convinși prin redundanță, nu prin argumente sau explicații".

De ce nu se comunică, prin spot, CUM acționează produsul? De ce nu apare vreun savant d-ăsta,  credibil, care să explice care e secretul opririi transpirației, un proces natural de eliminare a toxinelor fără de care la vârsta de cinci ani ne-am pune toți rinichi noi? Păi, pentru că e probabil doar o harneală. În plus, e mai simplu să arunci momeala "cumpără și nu mai transpira!, cumpără și nu mai transpira!, cumpără și nu mai transpira! și să aștepți să se pună botul.

Fuck Transpiblock și ale lui ingrediente PEG-7 și clorhidrat de aluminiu. N-are cum să fie sănătos așa ceva. Fuck și agenției de publicitate care a făcut spotul. Constat cu amărăciune că s-a dus dracului etica în acest domeniu, mâine o să se ducă la ei cineva cu o pastă de dinți pe bază de uraniu și o să fie bine primit, dacă are buget.

Pentru proști: transpirația nu miroase urât. Mirosul  ăla e generat de bacteriile care se scaldă în ea. Altfel spus, dacă faci baie suficient de des, n-o să deranjezi pe nimeni cu mirosul tău, iar antiperspirantele obișnuite își vor face treaba foarte bine.

publicitate

© 2023 Bogdan Stoica