despre ce e normal in proximitatea pulii

Din capul locului vreau sa spun ca mi s-a parut o idee minunata ca trei milioane de oameni, astia din Coalitia Pentru Familie, s-au unit sub steagul unei idei. Ca ideea e o tampenie e mai putin important. Genul asta de organizare, insa, este salutar. Doar asa ceva ne mai poate scoate din cacat. Intr-o tara in care si mitingurile, si oamenii detestati de cei care participa la mitinguri sunt controlati si potentati de aceleasi servicii si grupari, doar lupta pe baza de lege mai poate aduce interesul public pe masa guvernantilor. Va dau un exemplu: daca cei 600.000 (not!) de participanti la mitingurile din Piata Victoriei ar fi semnat, in seara aia, pentru aceeasi idee, am fi avut o initiativa legislativa, nu doar cativa terra de poze cool pe net. 

Trebuie sa recunosc, de asemenea, ca eu nu sunt de acord cu casatoriile intre persoane de acelasi sex. Mi se pare o tampenie sa acorzi drepturi civile pentru niste preferinte sexuale. Ca maine-poimaine mi se pare foarte sexy masuta mea din sufragerie, o fut si apoi cer dreptul de a ma casatori cu ea, apoi cer locuri pentru ea in avion, nu la cala, apoi locuri de joaca pentru masute in parcuri, apoi dreptul de a infia niste taburete. Nu radeti, la ce tara avem, programul "Prima perna de scaun" poate deveni oricand o realitate.

Stiu, asta e un discurs homofob. Va asigur ca sunt un homofob de treaba. Sigura mea manifestare homofoba este ca, oricat as fi de beat, refuz sa fut tipi si nu-i las nici sa mi-o suga, iar in gaoaza mea n-a mai intrat nimic, de la ultimul supozitor (eram clasa a treia, cred). Asa lupt eu impotriva homosexualitatii: prin exemplul personal! :)))

Pe de alta parte, mie nici manelele nu mi se par utile si misto. Nici filmele indiene. Nici AntenaStars. Nici masinile visinii. Nici melcii. Nu-mi plac, de asemenea, fructele de mare si sparanghelul. Cum ar fi sa ma apuc sa lupt impotriva lor doar pentru ca nu-mi plac? In plus, stiu ca asa cum pot sa traiesc vazand ca unii oameni isi baga in gura caracatite si alte scarbosenii, voi putea trai si daca niste tipi isi baga pulele altor tipi in cur, casatoriti fiind. Pun pariu ca si gay-lor li se pare dezgustator momentul in care eu intru intr-o tipa. Dar pentru ca nici unul dintre gay nu mi-a strigat, vreodata: "huo, futu-ti mortii ma-tii, i-ai pus mana pe fund pizdei de langa tine, pe banca in parc, nu ti-e rusine, ca-s cu cainele meu gay, ne obligi sa vedem asa ceva, asa te-a invatat ma-ta acasa?", nu vad de ce as striga eu la ei. Eu ii consider anormali, ei ma considera anormal. Cat timp nu ne dam in cap unii altora (nici la propriu, dar mai ales nici la figurat), suntem bine.

In cheia asta, a acceptarii ca ceilalti sunt diferiti, cred ca este o greseala imensa ce fac zilele astea politicienii. S-au apucat, ca niste cretini, sa dea o definitie normalitatii. Asta desi pentru mine e normal doar ce-mi place mie, nu ce ne place tuturor.

  • Ce-o sa urmeze? Definitia "violentei in familie"? Dupa standardele cui? Ale mele, ca n-am dat decat niste palme la cur (doamne, ce cur!), sau dupa standardele unui vasluian, care-i sparge dintii cu ranga sotiei?
  • Definitia "telefonului"? Pai userii de iPhone nu vor sa auda de Samsung, si invers, la capitolul asta suntem normali/anormali grav, aud tot timpul "eu nu stiu cum poti tu sa stai pe android...."

Sau, hai sa o luam invers (nu in sensul ala, v-am zis ca nu-s interesat). De ce nu ne ocupam de chestiile care ne privesc pe toti? Hai sa definim, de exemplu, prin Constitutie, "calitatea aerului", "servicii medicale gratuite", "impozite" "manuale scolare", "vaccin", "cate E-uri pot sa fie intr-un salam". Ca si eu si gay-ul riscam sa murim la fel, intoxicati cu rahaturi care aparent sunt legale si tratati de-ampulea in spitalele romanesti dupa niste standarde care ba sunt, ba nu sunt.

Ca o paranteza, mai sunt curios:

  • Cum definesc normalitatea aia care-si bat nevestele ca pe covoare. Barbatii aia care le umilesc, urla la ele, le trateaza ca pe niste suboameni si le lovesc ori de cate ori au chef. E bine, baieti? E normal?
  • Dar aia care-si inseala nevestele in fiecare hotel in care ajung? Serios, eu am un amic care fute saptamanal ceva nou, de vreo 9 ani de zile, e hobby-ul lui. Cat de normala e casnicia lui dupa standardele Constitutiei?
  • Cum ar fi corect sa voteze la referendum tipii care-si ard iubitele in fund? Ca daca ti se intampla frecvent sa-i iesi din pizda si sa-i intri in cur, n-are cum sa nu-ti treaca prin minte, macar asa, fugitiv, un gand de genul "babaiatule, daca imi place s-o fut in cur sunt gay?". Nu?

Inchei sperand ca toata mizeria asta cu definitia constitutionala a familiei sa fie o fenta, ca sa nu vedem ca guvernul s-a imprumutat deja 5 miliarde de euro, adica fix valoarea deficitului pe tot anul. Sau ca politicienii vor sa privatizeze ceva mare, gen Casa de Asigurari de Sanatate, si le trebuie o perdea de fum. Ca daca discutia asta despre ce e normal sa existe in proximitatea pulii e pe bune, suntem praf, iar Constitutia aia, saraca, va primi cu forta o portie de sex anal, fara lubrifiant, de-o sa sangereze ani buni. Si n-o sa poata sa se planga, pentru ca o sa fie normal, dupa ce niste cretini de politicieni si-au bagat pula in ea. La propriu.

gata. cat ma apuc eu sa-mi fut masuta, tu citeste ceva bun

© 2023 Bogdan Stoica