Ghena #deperete 009

Daca esti pe blogul meu, probabil stii ca am o pisica, gasita la ghena, motiv pentru care l-am botezat Ghena. Dincolo de faptul ca pisica mea a scris o carte (se gaseste AICI si comunica AICI), lucru mega-laudabil, ca asa isi castiga singur bobitele, face si o droaie de chestii pentru care mai degraba l-as impaia. mai exact, distruge. Scrisori vechi, acte vechi, carti vechi, fotografii vechi si, mai nou, tablouri vechi. Cum nu-s psihopat, iar javra gri are si ceva calitati, am decis sa nu-l omor si sa-mi canalizez furia in directii de-astea, creative. Sa ma gandesc ce pot face dintr-o pictura facuta franjuri de o pisica dementa.

munca

Si am gasit: un fel de colaje. Sunt facute din fasii de tablouri, hartii si alte chestii subtiri stricate de Ghena sau care n-au deloc potentialul estimat cand le-am cumparat, puse pe niste bucati de lemn, extrase dintr-o usa veche de niste zeci de anisori. 

Dimensiuni: 50cm x 30cm.

DISPONIBIL. Daca-l vrei, fa-mi o oferta la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Bogdan Stoica

Nu-s blogger! Numai un idiot poate fi doar blogger si numai un prost il poate citi pe cineva care sustine ca jobul lui este de blogger. Nu-s nici ziarist, desi am fost vreo 20 de ani, perioada din care m-am ales cu ceva competente in comunicare, branding si PR. Nu-s nici scriitor, am scris conjunctural cele doua carti, despre fotografia cu telefonul si despre cat sunt de prosti barbatii. Nu-s nici restaurator, chiar daca stiu sa redau stralucirea unei mobile vechi, eu sunt mai pasionat de schimbarea destinatiei unui obiect decat de repararea lui. Sunt doar fotograf si aveam nevoie de un site care sa spuna ce fac. Faptul ca tu citesti ce postez pe aici, in afara de fotografii, ma onoreaza si ma lasa rece in acelasi timp. 

Website www.bogdanstoica.ro
Mai multe din această categorie: « Ghena #deperete 008 Ghena #deperete 010 »
© 2023 Bogdan Stoica