Politistul-pedofil e doar un fir dintr-un ghem care trebuie descalcit

Nu cred ca asta e tot si mi se pare penibil ca presa a picat iar pe fenta si scrie despre scandalul politic din jurul politiei, in loc sa scrie despre caz si despre modul in care a fost acoperit pana acum. Acolo e adevaratul scandal public, pentru ca tacerea din jurul unui pedofil are intotdeauna la baza frica, nu solidaritatea. Nu vorbim despre un politist corupt, care facea bani si-si mai scotea colegii la o friptura, iar acestia taceau pentru ca e baiat bun. Oamenii au tacut pentru ca politistul-pedofil avea, cu siguranta, un ascendent asupra unora dintre cei mai temuti si influenti oameni de la locul sau de munca, singurii care i-ar fi putut face pe toti politistii aia sa taca si sa ignore ca un coleg de-al lor fute copii. Si nu-ti poti crea un astfel de ascendent decat cand stii ceva foarte foarte important despre unul sau mai multi sefi. Asa ca, daca cineva vrea sa afle motivele din spatele acestei taceri, sa-i faca o oferta pedofilului: o pedeapsa mai usoara contra acelui lucru ingrozitor pe care-l stie. Va asigur ca o sa ne cutremuram cu totii. Avem sansa, de exemplu, sa aflam de existenta unei intregi retele de pedofili, cu uniforme, odajdii, functii in ministere etc. Pentru ca baietii astia asa actioneaza, intotdeauna. Intotdeauna exista mai mult de unul. Vorbiti cu un politist de criminalistica si o sa va confirme ca fiecare din dementii astia are nevoie de confirmarea ca e normal ce face si se valideaza printre altii asemeni lui, fie in offline, fie pe net, in grupuri si pe forumuri de pedofili. De multe ori, asa sunt si prinsi. 

Nu cred nici ca politistul-pedofil este autorul tuturor faptelor de care este, acum, acuzat, 15 la numar. Fiecare hot de buzunare stie ca, atunci cand este prins, are nesansa ca politia sa incerce sa-i puna in spate toate dosarele cu autor necunoscut. Si daca e sa fiu paranoic pana la capat, cred ca cel putin intr-unul din dosarele alea, care vin din urma, politistul-pedofil acopera faptele unuia dintre cei care i-au asigurat protectie.

Nu cred nici ca Bogdan Despescu, seful politiei, n-a stiut de existenta pedofilului in uniforma. Poate invoca, probabil, ca nu a fost informat oficial, dar de stiut stia sigur. E o practica banala ca buletinele de eveniment (asa se numesc hartiile in care se scrie ce-a facut gresit un politist) sa dispara pur si simplu. Pentru ca nu e momentul, pentru ca se pateaza imaginea institutiei, pentru ca sunt vanat si acesta ar fi pretextul sa fiu dat jos etc. Politia romana, la fel ca toate celelalte institutii, este corupta profund. 

Revenind la politistul-pedofil si la pedeapsa usoara pe care am propus-o mai sus - nu sariti la scandal, pentru el o sa fie tot lunga. Uite de ce:

“Din prima seara m-au luat in primire doi vietasi, asa le zice celor care au omorat oameni si au sentinte pe viata. M-au fortat sa ma asez in genunchi, cu mainile legate la spate, si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat. “Ține dinții strânși, că altfel adio mandibulă”, mi-a zis unul, mai de treaba. Apoi altul mi-a tras cativa pumni in cap, din spate, de mi-am auzit dinții rupându-se. Era sa lesin de durere. M-au lăsat sa-mi treaca sângerarea, vreo două zile, după care m-au anunțat că sunt femeia lor si ca mi-au rupt dinții ca să nu mușc cand o sa-mi dea muie. Si mi-au dat. Oricand, la orice ora, eram obligat sa fac sex oral dar si anal. Cand era ziua cuiva si era bautura in celula faceam cu mai multi. Cateodata se juca "raceste becul", adica el statea pe patul de sus iar eu trebuia sa-i suflu aer spre coaie si sa i le ling. Dupa primul an ajunsesem sa-i apreciez că nu mă dădeau și la alții pe bani sau pe țigări, că nu mă băteau, ca ma fereau de munca grea sau că nu m-au insemnat cu cuțitul inrosit, ca pe altii. Ma crezi ca atunci cand am terminat pedeapsa simteam ca ma despart de familia mea?”. (Interviu cu un violator – nepublicat)

chestii mai vesele gasesti aici: 

https://bogdanstoica.ro/shop

© 2023 Bogdan Stoica