Galati - 10 martie - Lansare de carte

N-am fost niciodata la Galati. Am cunoscut insa o tipa din Galati, care mi-a zis ca e un oras foarte misto, cu locuri cool si multe case vechi . Asa ca ma duc cu drag sa execut una bucata lansare de carte la mall-ul Galati Shopping City, sambata, 10 martie, ora 18.00. Adica o sa tin un speech cat de scurt pot, o sa dau autografe (daca are cineva nevoie, nu va alerg cu pixul prin mall), o sa fac poze (cu cine vrea) si, daca ne ramane timp, stam la intrebari si raspunsuri despre relatiile dintre tipi oligofreni ca mine si tipele misto. Asa cum stiti, am scris cartile Tipul Din Filme Nu Exista de prost ce sunt si ca sa arat cat sunt de bou, nu pentru ca m-as pricepe, vreun pic, la femei. 

De organizarea lansarii se ocupa AddCity Events, asa ca alte informatii gasiti la ei. Oana, multumesc!

Lansez si o provocare: daca pana duminica, 3 martie, in emailul meu (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) se aduna si zece intentii de participare, organizez si un workshop de fotografie cu telefonul. Adica trei-patru ore de discutii si exercitii cu telefonul incarcat si cu burta pregatita de ras. Ai mai multe informatii AICI.

 

Am inteles ca in mall-ul din Galati exista o librarie, dar nu vinde si cartile mele, asa ca o sa vin eu cu cateva zeci de exemplare. Daca vrei sa fii sigur ca nu ne vedem degeaba, cumpara-le de aici:

w1w2w3 w5w4w6  

Pachete-Cadou, numa' bune de dat tipelor misto de 1 Martie si 8 Martie: 

pachetul 1, dedicat celor care au deja unele din cartile mele - link

pachetul 2, dedicat celor nu au auzit inca de seria "Tipul din filme..." link

pachetul 3, dedicat celor care nici n-au auzit, vreodata, de mine: link

© 2023 Bogdan Stoica