Eu votez USR. Votati si voi USR.

USR vrea sa interzica detinerea de simboluri comuniste. Adica, daca ai o cravata de pionier pe care o porti cand te imbeti in Centrul Vechi, sa fii pedepsit. Mi se pare o masura foarte buna. S-au facut multe rele in numele comunismului, era timpul ca cineva sa spuna STOP. Si au spus useristii, care tocmai au scris un proiect de lege foarte foarte bun. Uitati ce contine:

____________

"Se pedepsesc cu închisoare de la trei luni la trei ani:

- utilizarea în public a simbolurilor comuniste

- confecționarea, vânzarea, răspândirea, precum și deținerea de simboluri comuniste

- punerea la dispoziția publicului prin intermediul unui sistem informatic de materiale comuniste

Nu se pedepseste persoana care denunță autorităților faptele si inlesneste, în cursul urmăririi penale, aflarea adevărului și tragerea la răspundere a...."

(extras din proiectul de lege depus la Senat de PCR USR)

____________

Abia astept ca USR sa interzica si stema regala a lui Mihai I de Romania. Era regele Romaniei cand armata romana a savarsit genocidul evreiesc din Basarabia si Bucovina. Soldatii aia purtau stema regala a Romaniei cand ucideau evrei. Cum sa lasam lucrurile asa?

Sa se interzica si simbolurile care amintesc de Ferdinand Reintregitorul. Pula mea, pai in primul razboi mondial au murit 200.000 de soldati din cauza dotarilor precare ale armatei, iar dotarile precare au fost un efect al coruptiei care a dominat achizitiile de armanent din perioada 1900-1914. Ce, vi se par putine 200.000 de cadavre?

Si sa se faca asta oriunde in lume. USR diaspora sa-si faca datoria! Astept ca USR Belgia sa interzica pliantele turistice cu Bruxelles, un oras ridicat cu sangele a 30 de milioane de congolezi morti. Sau nu stiati ca Belgia a fost cel mai sangeros imperiu colonist din istorie, iar regele Leopold a ucis mai multi oameni decat Hitler?

Sa se interzica si orice aduce aminte de Sagrada Familia, Notre Dame de Paris si Obeliscul din Washington. In fond au fost ridicate de sclavi. Cum sa spunem despre ceva construit de sclavi ca este misto? E o rusine mondiala, alea ar trebui pur si simplu daramate.

Abia astept vremurile alea. Sa fie un singur partid in toata Europa (U Se Re! U Se Re!) si sa se interzica toate simbolurile, pozele, tablourile, cartile si cladirile dusmanoase. Sa fii arestat de politia USR pentru ca ai o anumita sigla pe prima pagina a unei carti din biblioteca. Sa faci puscarie pentru ca ai spus un banc sau o anecdota cu cineva pe care USR nu-l place. Cineva de la USR sa-ti dicteze ce sa spui, sa porti sau sa gandesti. Iar istoria sa fie stearsa. Complet. Cartile de istorie sa contina doar faptele bune, alese de o comisie formata doar din membri USR.

O sa fie super. De-aia, mi-am propus sa votez numai USR pana mor. Votati si voi USR. Votati oamenii astia noi care stiu mai bine orice despre orice. Votati USR, care pedepseste orice abatere de la ce cred useristii. Votati USR, partidul care te iarta daca-ti denunti sora, sotul, tatal....

cartile mele sunt aici...


w1w2w3 w5w4w6 w00
... si pe Amazon.

 

Mai multe din această categorie: « de ce minte Tolo? cum scoti PSD de la guvernare »
© 2019 Bogdan Stoica