(cel putin) noua chestii pe care le poti cumpara de pe obio.ro / #networking_cu_cititorii

Ultima carte semnata de Ghena se gaseste acum in doua locuri de pe internet: pe blogul meu si pe obio.ro. Si-am zis sa ma uit si eu sa vad ce altceva mai gasesti pe acolo. 

Obio.ro e un magazin online cu douaj'da mii de produse BIO in stoc. E plin site-ul de bobite si graunte, de lapte de cocos si de soia si alte chestii care nu merg deloc cu un ciolan de porc cu varza calita. Pe site sunt si extracte medicinale, creme, detergenti si accesorii in special pentru femeile care considera o ofensa personala prezenta unui microb pe masa. Printre toate aceste lucruri care te vor face sa traiesti steril ca un cosmonaut de pe statia spatiala si plin cu chestii care refuza sa miroasa urat cand te caci, am gasit si niste chestii pe care mi le-as cumpara:

  1. Crema reumatica cu menta: pentru ca-s batran si-mi place menta. 
  2. Spray de picioare cu argint coloidal: de fapt, eu vreau sa vopsesc o masuta cu argint coloidal.
  3. Sare amara: nu mai stiu ce-am baut o data cu sare amara si mi-a placut la maxim, as vrea s-o am daca-mi aduc aminte.
  4. Spray bio de scos pete cu miros de portocala: pe mine ma doare unde nu ma arde soarele de pete, n-am haine de firma sa le salvez, dar imi place mirosul de portocala in detergenti.
  5. Pulbere bio Somn Bun: insomnii am, ca tot omul. 
  6. Orez brun bio: mi s-a facut pofta de un pilaf negru cu gaina de casa alba. 
  7. Fasole neagra bio: ... si de o ciorba de fasole cu afumatura inainte de pilaf
  8. Unt de arahide bio: stiu pe cineva care consuma, mereu ma bombane ca n-am. 
  9. Quinoa bio: uite asa, de-al dracu'. Ca ma enerveaza cum suna. Ce pula mea e quinoa asta? Vreo fasole? Vreun orez? Merge cu porc prajit sau e genul ala de planta-degeaba?


Inchei aici acest review pe care nu l-a cerut nimeni, pe care l-am scris in loc sa purced la cumpararea celor de mai sus. Nu l-am scris chiar asa, de dement. Blogul asta e citit de 100-500 de mii de oameni lunar, in functie de cat timp ii aloc. Datorita cifrelor, diversi oameni imi cer sa gasesc un context in care sa scriu doua vorbe si un link despre afacerile lor. Mai sunt si oameni pe care-i stiu si cu care rezonez atat de bine incat as face asta fara sa mi-o ceara ei, dar nu prea am timp de asta. Adrian, de la www.obio.ro, face parte din a doua categorie. Cu textul asta, asadar, inaugurez o rubrica numita #networking_cu_cititorii, in care voi posta linkuri spre business-urile si/sau organizatiile celor ce cumpara chestii de pe https://bogdanstoica.ro/shop. O sa fiu cat pot eu de subiectiv. Daca omu' se ocupa cu bere, manele, politica si alte cacaturi toxice - ciuciu link. Daca aflu ca omu' e un nemernic mizerabil, referinta online o sa dispara. O sa fiu scurt, concis, cat sa foloseasca cuiva care cauta ceva si nu stia de X. 

#networking_cu_cititorii va fi postat pe blog in fiecare luni. Daca te numeri printre cei ce mi-au cumparat cartile, sau au venit la workshop-urile mele de fotografie cu telefonul, scrie-mi la contact@ bogdanstoica.ro. 

Pana luni, iti recomand www.obio.ro, afacerea unor ardeleni misto din Oradea. 

 

© 2019 Bogdan Stoica