cei mai mișto cititori din lume - update 2

Am cateva sute de mii de cititori pe acest blog, in fiecare luna. Multisor, ar zice unii. Pintre ei, doar cateva zeci/sute/nuconteaza care platesc ca sa ma citeasca. Nu pentru ca le-am impus eu, ci pentru ca asa au ales ei: sa-mi cumpere cartile. Si daca fata de primii nu am nici un fel de datorii, fata de cei din urma cred ca am macar datoria morala de a incerca sa-i ajut sa faca niste bani, asa cum au incercat ei, cu mine. Si cum altfel le-as putea fi de folos decat folosind chiar acest blog? 

Asa ca le-am scris cititorilor-platitori. Daca vand bunuri, presteaza servicii sau cred intr-o cauza, sa-mi trimita si mie un link si cateva informatii, pe care eu o sa le postez, aici. Saptamanal, ca altfel ma duc cu capul. Cativa mi-au raspuns. Sa incepem, deci:

  1. De Bogdan v-am mai zis in Lista Locurilor Unde Poti Citi Gratuit Istoria Stomatologiei Romanesti. Are un cabinet stomatologic indepedent si un caine cat toate zilele. Eu va recomand sa-l cautati pentru abilitatile lui stomatologice, nu pentru caine. Cainele nu e prietenos, Bogdan da. 
  2. Oana e din Ploiesti, are doua fetite senzationale care citesc de rup, deci Oana e misto. Picteaza la fel de misto niste tricouri, pe care le gasiti sub brandul Sofistikat
  3. Razvan vine din aceeasi zona de business cu Bogdan. Nu-l cunosc, n-am apucat decat sa vorbesc la telefon cu el, dar are o afacere care arata foarte bine si pe care v-o recomand. 
  4. Sebastian si Ane Mary au, probabil, cele mai multe cabinete stomatologice din Bucuresti, grupate sub acest brand. Very nice place and people. 
  5. Despre Mircea, Raluca, Denisa, Mihai si restul trupei v-am tot povestit in Jurnal de Officedent. Clinica lor e de gasit aici.
  6. Claudia Ratiu a lasat viata la oras si s-a mutat într-un sat de lângă Cluj, în casa și pe pamantul strămoșilor soțului ei. Acolo a demarat proiectul cu care se mândreste, Atelierul Papadiei, o lume veselă și pufoasă, plină de fire colorate, care produce jucării, hăinuțe de cănuțe, pernuțe sau papucei de casă. Toate sunt pe facebook.com/atelierulpapadiei/

Daca si tu ai cumparat carti, decoratiuni sau bijuterii de pe https://bogdanstoica.ro/shop, te rog sa-mi scrii la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cum poate fi gasit businessul tau pe net si la ce e el bun. Fa asta si cateva sute de mii de cititori de-ai mei ar putea deveni viitorii tai clienti.

© 2019 Bogdan Stoica