cum îi lasă mini-caramitrul pe useriști fără voturi nu-i lasă nimeni

Băi, mie începe să-mi devină simpatic mini-caramitrul. Are, asaaaa, o naivitate de-aia naivă de tot, de fetiță de 4 ani, care lipește un con de carton pe capul unui căluț de plastic și apoi strigă: "mami, e un unicorn pe pervaz, e un unicorn pe pervaz, E UN UNICORN PE PERVAZ, MAMI!!!".

Și pun pariu că fiecare ieșire publică a micuțului se soldează cu pagube electorale. Pentru ca oamenii #cacaramitru te fac să reevaluezi ce te interesează.

Ai cumpăra o mașină care merge bine, are și un preț bun, dar miroase intens a căcat pe bancheta din spate si te intrebi daca poti scoate complet mirosul ala.

Te cuplezi cu o tipă, dar la prima petrecere în familie vezi că are un frate alcoolic și dement, n-ai cum să nu te gândești că o să-l ai la masă la fiecare sărbătoare.

Ai vrea să votezi un partid, dar la vârful lui există o ființă bipolară, pe jumătate dementă ca Vadim Tudor și pe jumătate proastă ca Dan Șova, daca-l faci mare cu votul tau si iti pune pielea in bat?

In altă ordine de idei, sunt chiar curios cu ce-ar vrea mini-caramitrul să se facă exercițiile de tragere ale militarilor, de orice fel ar fi ei? cu flori? cu bomboane? să arunce unii în alții cu șlapii?

Nu uitați, va rog că doar inteligența este limitată. Prostia, in schimb, este infinită. Si ma refer, desigur, la mintile celor ce gestioneaza poligonul de trageri al Jandarmeriei si care n-au tinut cont de vecinatati cand au organizat directiile de tragere.

Mintea domnului Caramitru este... cum sa zic?.... sclipitoare! :)))))

 dacă ți-a plăcut să citești asta s-ar putea să-ti placă și cărțile de pe

https://bogdanstoica.ro/shop

"Cand tragi cu munitie reala totul e diferit fata de situatia in care folosesti munitie de manevra: viteza, traiectoria, reculul, zgomotul. Nu poti invata sa fii soldat si sa tragi cu arma doar jucandu-te, pentru ca o sa devii complet dezorientat in primele secunde ale unei confruntari reale, n-o sa mai fii util si o sa mori degeaba"

© 2023 Bogdan Stoica