ești prost de-ți curge din gură? înscrie-te la USR Tineret

Proștii zilei de 27 noiembrie sunt cei de la USR Tineret, cu a lor postare în care îl compară pe Regele Mihai cu "regele" Florin Salam, a cărui muzică, aparent, nu se mai difuzează la evenimente din Timișoara. Imbecilii n-au nimic cu regele Mihai. Au vrut doar să-l facă muci pe primarul din Timișoara. E o modă inventată de seniorii USR: peste tot în țară oamenii lor trebuie să se ia de liberali, ca să le ciordeasca electoratul, si nu de pesediști, a căror anatemizare duce electoratul nu doar la USR, ci și la Plus. O mangleală românească, de căcat. N-a mers nici la euroalegeri, n-o să meargă nici la localele de anul viitor, dar dacă atât s-a putut...

Ma rog. Asta e postarea. Sper ca au sters-o intre timp.

use

De fapt, lucrurile nu stau chiar așa. Primarul din Timișoara a interzis companiei proprii, a primăriei, două chestii: să mai folosească grătare, protapuri și alte chestii cu foc deschis și să mai difuzeze manele la evenimentele pe care le organizează pentru primărie. Nu a interzis manelele în Timișoara. Nici nu are voie, nici nu are cum. Doar a dispus ca acele evenimente care implică Primăria să nu mai difuzeze o asemenea muzică.

Pot să trec peste faptul că presa a prezentat lucrurile trunchiat. Are voie, o face pentru pentru click-uri și share-uri de la voi, oamenii care ați decis că cea mai scumpă marfă din lume, informația, nu merită doi lei în fiecare dimineață, la chioșcul de ziare. Atât ați putut? E, atât s-a putut. De-aia primiți știri false, căcaturi semiporno și manipulări. Pentru că-s gratis. N-ați vrut să fiți clienți, e ok, acum sunteți păpuși, cu cheița în spate, cum vă arată cineva ceva drăguț, cum dați share. V-o meritați.

Dar proștii de la USR Tineret nu au nici o scuză. Din două motive.

Primul motiv este chiar comparația făcută între Regele Mihai și Florin Salam. Nu mai explic. Nu e cazul, e o eroare cumva normala. Useristii mici au fost crescuti necitind nimic, doar insuflandu-li-se ca sunt speciali si unici. De unde pula mea sa stie tinerii useristi diferenta intre un Rege de tara si un rege al drogatilor analfabeti? Efectiv n-au de unde. 

Al doilea motiv este că ei reprezintă cel mai cool partid din România: USR. Fiind tineri, ar trebui să fie de două ori mai cool decât seniorii din USR. Să-l facă pe unul ca Barna să arate ca Iliescu, pe lângă ei. Numai că tinerii USR nu-s așa. Sunt proști făcuți grămadă, dovadă că au pus botul la manipularea de presă Manele la Timișoara în loc să caute informația la sursă și să reacționeze în consecință, ca niste politicieni smart din cel mai smart partid din Romania. Sunt tot atât de proști ca votanții Vioricei Dăncilă. 

Precum vedeti, nu compar useristii cu legionarii sau cu nazistii. Nu-nu. Chiar nu. Deloc. 

dacă ți-a plăcut să citești asta s-ar putea să-ti placă și cărțile de pe

https://bogdanstoica.ro/shop

© 2019 Bogdan Stoica