Completează formularul dacă vrei să primești mesaje de la mine. Promit să fie rare, scurte și cool, pentru că și eu urăsc mesajele lungi, inutile și cretine.

Pfizer pentru bogați, Astra Zenecca pentru curajoși, Nu Vaccin pentru deștepți

Ați observat cum vorbesc oamenii despre vaccinurile făcute? "Pfizer" se spune pe tonul "normal, am iPhone și BMW, așa trăiesc eu, doar cu branduri premium". Cine s-a vaccinat cu Astra Zenecca o spune cu aerul muțomanului care discută cu un pantofar în Sinaia despre faptul că un telefon Samsung nu îngheață și nu se descarcă la fel de repede ca un iPhone când ești pe traseu spre vârf. Iar cei care nu s-au vaccinat se simt superiori tuturor: pe ei nu-i atinge marketingul celor de la Apple și nici nu vor să plătească pentru un Samsung cât pentru un iPhone atâta timp cât se știe că un Huawei e cel mai bun telefon, cu cea mai bună cameră, la cel mai bun preț din piață.

Bietul Burbebista. S-a chinuit să unească toate triburile de daci și uite, două mii de ani mai târziu, dacii tot în triburi se organizează și se hărțuiesc reciproc.

O zi de joi fără proști să aveți.

* muțoman - drumeț montan cu experiență care evită destinațiile unde se ajunge cu mașina

* pantofar - drumeț montan ocazional și cretin, care se duce cu pantofii buni pe Jepii Mari și de obicei își rupe picioarele sau moare.

 

© 2019 Bogdan Stoica