Completează formularul dacă vrei să primești mesaje de la mine. Promit să fie rare, scurte și cool, pentru că și eu urăsc mesajele lungi, inutile și cretine.

cum mi-am dat seama că logodnica lui Dragnea îl iubește pe bune

Aseară am văzut-o pe logodnica lui Dragnea la Antena 3. Băi, m-a surprins. Deșteaptă, articulată, am lăsat tastatura de vreo două ori să mă întorc spre televizor. A povestit calm, fără patimă, atâtea abuzuri care s-au făcut în penitenciar asupra Marelui Oltean Mustăcios încât după vreo zece minute mă gândeam dacă nu cumva trebuia tratat așa monstrul de la Caracal, ăla care a violat și omorât două copilițe.

Aproape că mă cucerise blonda (e și vina mea, până la interviul ăsta eu credeam că e doar o blondă cu țâțe mișto care o suge megafoarte bine) când a călcat strâmb: "Au fost atâtea situații în care Liviu a sacrificat timpul cu noi, persoanele dragi lui, ca să facă lucruri pentru popor..."

Pentru cine, mă?!

Când l-au băgat la pușcărie, Liviu Dragnea controla:

- o firmă de construcții care rulase peste un miliard de lei

- cea mai mare crescătorie de porci din Oltenia

- o insulă. for fun

- un conac cât un liceu, la Alexandria

- alt conac în Brazilia

- mii de proști care lucrau pe lefuri babane în aparatul public doar pentru că au lipit afișe cu el

Unde pula mea e poporul în comportamentul ăsta?!

Și brusc mi-am dat seama că blonda chiar îl iubește pe Dragnea. Băi, îl iubește siiiigur! Dacă îți intră pe ușă soțul, care tocmai a furat un miliard de euro de la gura bolnavilor din spitale, micilor antreprenori și pensionarilor, iar tu îl vezi de parcă tocmai a salvat stratul de ozon de la Polul Nord și pitulicea vișinie din Africa de Sud, clar ești îndrăgostită lulea.

Asta este iubirea adevărată, băi, nu ce recita prostul ăla de Shakespeare. Blonda e o romantică incurabilă. O do do do do!

O zi de marți fără proști îți urez.

cărți pentru romantice incurabile
© 2019 Bogdan Stoica