foto foto

Pandemia revine, că mulți bani s-au furat pe seama ei

De două zile se recalibrează frica în rândul populației, că-s multe cazuri, că noua variantă e nuștiucum. O să fure din nou, nu-i problemă, DNA nu mai există, eu sunt doar curios cum o să se acționeze cu restricțiile, pentru că fix știința invocată în ultimii doi ani le dă acum prin gură propagandiștilor.

  • Nu mai pot zice că vaccinul imunizează complet sau că oprește contagiozitatea, deci nu mai au motive medicale să separe vaccinații de nevaccinați, pentru că ambele categorii pot contamina la fel de intens, chiar dacă se îmbolnăvesc în moduri diferite.

  • Nu mai pot zice nici că sistemul sanitar nu rezistă, că nu au ventilatoare, paturi, medicamente, pentru că au cheltuit miliarde ca să cumpere sanchi ce le trebuie și să-l facă performant.

  • Nu mai pot ucide 50.000 de oameni pe an spunând nu avem oameni și medicamente și nu știm cum acționează boala, pentru că au angajat mii de lepre, au medicamente și i-au ucis pe oamenii ăia spunând că învață ce e de făcut.

**********

continuarea, în newsletter-ul pe care-l poți primi zilnic, de luni până vineri. LINK NEWSLETTER.

Iar dacă-ți place ce citești susține demersul accesând următoarele linkuri: carțile mele  obiecte de colecție  rețete vechi românești canalul meu youtube

foto: street photography, tot din newsletterul Viața fără Proști care are și o secțiune foto, numită Viața fără Sunet.
© 2023 Bogdan Stoica